Mathildis - tak podają w necie... , a u mnie jest wyższa.. chyba kwestia gliny (wysokość) .. i dobrych sadzonek.. (wielkość kępy)..... i chyba to, że ja nie przeszkadzam moim trawkom rosnąć...
Ula- ja sie staram nie myśleć o cebulach, bo cebule to jesień... w ty, roku dużo cebul wykopałam (pierwszy raz)... i już mnie głowa boli co gdzie mam , bo jak segregowałam to pamiętałam, ale już nie pamiętam

Wnerwię się to wyrzucę wzytkie .. i kupię nowe... ale ja kupuję po sezonie na wyprzedażach.. są o 30-50% taniej

A czasami więcej. za wcześnie nie ma co sadzić.. bo potem startują przy długiej jesieni i się marnują... Ja nie szybciej niż w październiku...
Marzanka - ja u Ciebie byłam, ale nawet nie pamiętam czy coś pisałam czy nie.. bo też nie miałam siły machać..
Celinko - lepiej ty mi szybko pisz, czy remont skończony.. bo mnie bardzo ciekawi...
GorAnia - Aniu to klon Crimson Sentry .. i tnę go na takie jajo... widać ile przyrósł od wiosny

Ale klony płaczą, wiec tnę tylko raz w roku..... na przedwiośniu.
Kindzia - i dobrze,że wcięło ... chwila spokoju, u mnie nic ciekawego...
Agnieszka - na bieżąco jesteś.. niemożliwe

Lepiej mi piszcie co u Was ciekawego

Zwłaszcza jak sie jest na etapie zakładania ogrodu

Ja muszę u siebie nowy plan naprawczy wprowadzić..... każdy kto przychodzi do mnie pisze co u siebie słychać

Pomysł mi się podoba
Oj słoiki się wekują... albo wekowały...ups
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.