Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

mira 22:36, 21 wrz 2013

agata19762 napisał(a)
Aniu Ty w jeden dzień robisz więcej niż niejeden w miesiąc....
jesteś niesamowita !!!

skąd masz na to siły ????????

tak się składa że i ja jestem tego ciekawa, bo przesadzanie liliowców mnie czeka
Twój rządek liliowców będzie super - już chyba wszyscy się przekonali, że one muszą tak rosnąć bo się prezentować jak najlepiej
Gabriela 22:49, 21 wrz 2013

No, mnie też wszystko boli jak patrzę na te wykopki. Nie tylko nie mam tyle energii ale i nie mam koszmarnie czasu na ogród, że o nowych koncepcjach nie wspomnę.
Liliowce z lilowcami, święta racja i będziesz miała Ania większe Wojsławice ode mnie. Narazie większe.
paniprzyroda 22:54, 21 wrz 2013

Na pierwszej stronie tego wątku pisałaś "u mnie już nic nowego nie będzie" ... W przeciągu ostatniego półtora miesiąca: zmiana kształtu rabat i własnoręczne układanie obwódki, kulkowo przed domem, rabaty z liliowcami (są piękne) i mnóstwo innych "pomniejszych" rewolucji. Podziwiam. Pozdrawiam.
Sebek 22:55, 21 wrz 2013

Aaaale zmiany Ja też ostatnio trochę poprzenosiłem, ale z takim rozmachem to nie działam
Luki 22:55, 21 wrz 2013

Szpaler liliowcowy to wręcz konieczność i to w takiej długości, moja wyobraźnia szaleje Jak w przyszłym roku zakwitnie.... aż się rozmarzyłem
wiunia 23:05, 21 wrz 2013

Aniu, jesteś niesamowita, ja dziś też podłubałam w ogrodzie,ale jak czytam co Ty zdziałałaś to już czuję obolały każdy centymetr ciała , szalona kobitka, no szalona Pozdrawiam serdecznie!
Mala_Mi 23:07, 21 wrz 2013

Kochani.. to chyba owsiki w tyłu i ciągle duża krytyka (moja) do tego co mam.. chcę to jakoś uporzadkować.. zrobić mniej obsługowe..... pięknego ogrodu w myśl ogrodów Ogrodowiska nie będę mieć nigdy bo lubię dużo i różnorodnie
I dopóki nie powiem, że tak już może być będę zmienić
Mala_Mi 23:19, 21 wrz 2013

Sorki, ale muszę popracować, wiec nie gadam i nie szwendam sie po forum... i trzymam zaciśnięte wszytko za kicuka Irenki.... wiec nie mam jak pisać.. bo na wszelki wypadek zaciskam nogi, kciuki i co sie da.... nie wiem czy pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi..
Mathildis 23:29, 21 wrz 2013

asc napisał(a)
Dziś też pożegnałam sie z jabłonką prowadzoną poziomo..
1. Nie mam czasu i cierpliwości od zabawy z prowadzeniem w poziomie..
2. Przeszkadzała w koszeniu
3. Ma dobre jabłka wiec wyprowadziliśmy ją do pionu i poszła w miejsce porzeczek, które poszły na śmieci.. i tak nie miałam czasu ich zbierać..
4. Jabłonka zasłaniała widok na ogród..

Był taki drapak.. z poziomem to już ma niewiele wspólnego

Tak poszła do pionu

A taki jest teraz widok... Ba.. i teraz jest fajnie

Trawniczek posiany.. M chciał jeszcze królowa wyrzucić.. bo przeszkadza w koszeniu..... ale została.

Faktycznie Aniu duuużo lepszy widok teraz, to była dobra decyzja
Mala_Mi 23:36, 21 wrz 2013

paniprzyroda napisał(a)
Na pierwszej stronie tego wątku pisałaś "u mnie już nic nowego nie będzie" ... W przeciągu ostatniego półtora miesiąca: zmiana kształtu rabat i własnoręczne układanie obwódki, kulkowo przed domem, rabaty z liliowcami (są piękne) i mnóstwo innych "pomniejszych" rewolucji. Podziwiam. Pozdrawiam.

Kobieta zmienną jest
Znaczy się, że jeszcze jestem kobietą.. chociaż mam ciągoty do męskich zajęć .. nie lubię dużo babskich zajęć.... ot i sie pocieszyłam..