Malkul i Gierczuś - podanie rozpatrzyłam... chociaż zapomniałaś dołączyć znaczka... od wczoraj do dziś ani słówka nie napisałam... za to trochę u innych pobuszowałam...
Grażynka - filigranowa nie jestem i nigdy nie byłam.. zresztą widziałaś mnie na żywo.. a że niska to fakt.. Bozia dała mi inne zalety.. a wzrostu poskąpiła..... innym też sie coś należy... i wcale nie piję do Ciebie, bo Tobie sie dostał i wzrost i te inne

No i w małym ciele wielki duch
Pszczółka - klony maja tę zaletę, że rosną jak gooopie... chyba ,żadne drzewo tak nie rośnie jak one.. brzoza zwykła, akacja i wierzba... są tylko szybsze

Tyle z obserwacji
Bogusia, Agata - i nawzajem z przedłużeniem miłego dnia na cały weekend... bo dziś pijątek
Jola - Twój pijątek i liściopad.. zaadoptowałam.. jak swoje .. U Ciebie pisałam, że jak u mnie deszcz to u Ciebie słońce i na odwrót.. i miałam rację ...
Kasiek - to fotograf zrobił dobre foto.. bo figura chyba raczej liściopadowa.... a znasz moje zdanie o tym miesiącu... u Ciebie pisałam

.
Renia - jakie słoneczko??? U mnie ani się pokazała.. kropiło i mżyło.. dziś lepiej, wiec idę poklepać młotkiem trochę kostki.. pracuję wieczorem, a w ogrodzie do południa. na szczęscie mam ten teraz wybór

O ile coś mnie zaraz nie wywlecze z powrotem do biurka
Ciocia - foto mi też sie podoba... tylko zastanawiam sie czy to na pewno ja

Aldonka mi takie fajne foto zrobiła u Bogdzi

Pod przepiękna Franczeską ..
Aniu Monte - nie za późno na nawozy???
Bogdzia - mi barwinek już całe róże zarósł.. ale będę go ciąć i opanowywać wiosną.... teraz robi za osłonę dla róży na zimę

Ale zwykłych barwinków tak jak i tojeści rozesłanej już nie chcę...
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.