Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Marysia 14:18, 24 lis 2013

WITAJ ANIU!
Od dawna wchodzę na Twój profil ale bez wpisów, ponieważ dopiero od wczoraj mam swój profil i mogę wpisać swoje odczucia odnośnie Twojego przepięknego ogrodu. Bardzo lubię Twój ogród bo coś ciągle się w nim nowego dzieje.Tym bardziej lubię oglądać, bo jesteśmy bardzo niedaleko od siebie. Zapraszam do siebie do mojego skromnego ogródka.
kasiek 14:53, 24 lis 2013

No fajnie wyszło! Pewnie na wiosne Twoim przykładem tez sie wezmę za krawedzie
Roboty ziemne fajne - tylko za podłącza się nie bierz
grazyna 14:57, 24 lis 2013

asc napisał(a)
Trza małemu wytłumaczyć po dobroci, że 10 stycznie to dobry termin.. tylko ja jadę na narty... wiec trochę kicha.. ale będziemy bezkarnie pić.. a co Dobry pretekst

Jestem za 10 stycznia Ileś lat temu brałam ślub 10 stycznia Kto to wymyślił wesele zimą?!

Mercedesa widziałam, czytałam o trudzie obsługi i fachowej instrukcji - można było BMW wybrać

grazyna 14:59, 24 lis 2013

asc napisał(a)

Aniu a co to za cudo ? Ja taki kcę ! Koniecznie kcę !

Loosiuu 15:06, 24 lis 2013

To milin amerykański Campsis radicans 'Flava' Ja mam czerwony 'Flamenco', ale gdybym miał jeszcze raz wybierać chyba zdecydował bym się na żółty.
grazyna 15:14, 24 lis 2013

Ach dziękuję Filipie
Mala_Mi 15:20, 24 lis 2013

elzbieta_g napisał(a)

ale olbrzym, ślicznie kwitnie
ja jakiś milin miałam tego lata ale jednoroczny
pergola fajowa taka fikuśna

Ela, milin jest roślina wieloletnią i wielką.. w czasie wielką.. to olbrzym, tnę go już bezlitośnie, a on coraz większy, większy i większy.. pierwsze 2 lata rósł dość wolno, a potem jakby go ktoś czymś napędził.
Pergola fajna, ale niezbyt mi chyba pasuje, ale niedługo jej i tak nie będzie widać.. z wyjątkiem zimy.
Z jednej strony mam miliny i 2 powojniki, a z drugiej powojniki i aktinidię, która strajkuje ile może..
Powojniki te drobnokwiatowe szaleją...
Mala_Mi 15:22, 24 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Mercedesa zobaczyłam, metryka Maćka zdecydowanie nieprawidłowa, wnuczka proszę o wcześniejszy przyjście na świat, nowe obwódki zobaczyłam, uff .... Jestem na bieżąco

Madżen ten 10-ty to nie tak wcześniej..to w normie.. do 12-go
Jak impreza.. potem zajrzę
Mala_Mi 15:23, 24 lis 2013

Marysia napisał(a)
WITAJ ANIU!
Od dawna wchodzę na Twój profil ale bez wpisów, ponieważ dopiero od wczoraj mam swój profil i mogę wpisać swoje odczucia odnośnie Twojego przepięknego ogrodu. Bardzo lubię Twój ogród bo coś ciągle się w nim nowego dzieje.Tym bardziej lubię oglądać, bo jesteśmy bardzo niedaleko od siebie. Zapraszam do siebie do mojego skromnego ogródka.

Witaj Marysiu... jest nas coraz więcej.. a miedzy nami 20 minut autem Wolno to 30 minut wiec można uznać że blisko
Dziękuje za słowa uznania dla ogrodu i moich zwariowanych poczynań
Zajrzałam na chwileczkę, wiec dość lakonicznie w słowach.... ale jak nie zajrzeć na forum..
Mala_Mi 15:26, 24 lis 2013

kasiek napisał(a)
No fajnie wyszło! Pewnie na wiosne Twoim przykładem tez sie wezmę za krawedzie
Roboty ziemne fajne - tylko za podłącza się nie bierz

Forum preferuje kanciki, ale nie przy moich zasobach czasowych i areale do okancikowania.... mi obrzeża pasują.. i się podobają... a to ma mi się podobać Na razie nie podoba mi sie pogoda.. leje cały czas.. ale skorupki jajeczne zagrzebałam w ogrodzie... uzbierało sie ich już dużo.. Przy okazji zobaczyłam, że ciemierniki całe w pąkach..