Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

AgnieszkaW 14:53, 22 gru 2013

A ja nadal czekam na fotki oświetlonej katalpy, cierpliwa jestem....do wigilii. Pozdrawiam Aniu
Madzenka 17:31, 22 gru 2013

AgnieszkaW napisał(a)
A ja nadal czekam na fotki oświetlonej katalpy, cierpliwa jestem....do wigilii. Pozdrawiam Aniu

Może dzisiaj bendom ?
Kasiek 18:34, 22 gru 2013

Bendom?
Ale nas meczysz
Tess 19:07, 22 gru 2013

Bożżżżżżeszsz, człek kilkanaście dni nieobecny na forum, i już nigdzie trafić nie może...
Zmyłki jakieś. Że awatary, tom już przywykła, ale nicki też?

Mała Mi świetnie do Ciebie pasuje
I wianki popełniłaś, no, no
JulkAd 19:12, 22 gru 2013

Co ja słyszowuję? Zmiany jakoweś u Ciebie Aniu? Nicki i te inne ? nie daję rady czasowo i ogrodowo, buziam ino ciepluchno
Mala_Mi 20:08, 22 gru 2013

Lampek nie będzie bo dopiero ze strychu zlazłam... idę się kąpać... ale najpierw mus zerknąć co słychać.. przynajmniej u mnie.... nie przejmować sie ,ze nie wyrabiacie, bo ja też nie wyrabiam.. i zaglądam głownie do siebie..
malgorzata_s... 20:10, 22 gru 2013

Ja tyż czekam na te nie urośnięte światełka Widoczki iście wiosenne pokazujesz. A te dymy to chyba zmora w całej Polsce. Buziaki zostawiam
Mala_Mi 20:19, 22 gru 2013

Motylku - zaraz lecę do Ciebie coś popełniła... i wiem, że wyjdzie wspaniale... innej opcji nie ma.

Zbysiu G - mi jakoś nie przeszkadzają poczochrańce.. pasuję do mego ogrodu i do mnie.... ale gabaryty będę musiała im korygować..

Sebek - nic z trawnikiem nie robię.... może M po wojsku nauczony maluje w nocy na zielono???? Drzewka tak oświetlone widziałam.. ale to dużo roboty, i ja na katalpę wrzucam kurtynki... one do owijania się nie nadają..

Kindzia - ja swoją choinkę wywlekałam .. najpóźniej jak sie dało, bo
1- jak już ubrałam to chcę sie nią nacieszyć,
2 - nigdy nie ma czasu aby rozebrać..

Jedynie co, to już ich nie wystawiałam na zewnątrz, tylko trzymałam w nieogrzewanej kotłowni, jak się zrobiło cieplej to dopiero ją wynosiłam na pole.. ale to tak w marcu.. końcem lutego.. i pod warunkiem, że nie ruszyła wegetacja, bo na jednej mi ruszyła jeszcze w kotłowni. Kotłownia nie ogrzewana ale jest w niej dość ciepło.. tak 10-15 stopni.

Ela - jeziorko cały czas zamarznięte.. trochę przy brzegu lud zrobił sie taki niepewny..
Mala_Mi 20:29, 22 gru 2013

Bogdzia - zabawy z wełną i gipsami jeszcze do Sylwestra I mała szansa , że skończymy do Sylwestra. Tak to jest jak się robi w dwójkę, bo jak jest synuś to ja wtedy mam inne pilne rzeczy w pracy.. wiec nawet ustawienie czegokolwiek na tych skosach to zabawa na całego. Dziś w ramach relaksu, bawiliśmy sie w układanie listew i płyt gipsowych... też walka, ale chociaż tak nie gryzie No i widać już jakiś efekt.. Takie psychologiczne zagranie..

Agnieszko, Marzena, Kasiek - do Wigilii obiecuję pokazać.. ale już nie mam siły iść robić zdjęć.. wszystkie mięśnie mnie bolą. Strych jest bardzo niski, wiec robota na kolanach i w przykucu... . pomieszczenie już dostało nową nazwę.... TRUMNA.

Tereska, Julka - zmieniłam sobie na lepsze.. mi się podoba Bo teraz jest pasujące do mnie, a nie takie nie wiadomo co... logując się nie myślałam, że tu sie zostanę.. i będę trwać...
Ciociu Małgoś - niestety ludzie pala w piecach czym popadnie, a z drugiej strony.. każdy oszczędza.. i nie dlatego że chce, ale często po prostu musi...

Potem trochę złożę rewizyt, a teraz idę sie wykąpać...

I wczorajsze fotki.. tych chyba nie pokazywałam..

Bogdzia 20:39, 22 gru 2013

Aniu na zdjeciach nie widac ale mam nadzieje ze robicie przeręble w jeziorku zeby ryby się nie podusiły.