Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 09:31, 22 gru 2013

jagoda99 napisał(a)
Aniu swiateczne caluski dla Ciebie I calej Twojej rodzinki
Nigdy Cie nie widzialam ale bardzo Cie lubie ha ha ha

Jagódko.... w realu jestem też taka Mała MI...

A to moje choinki świateczne .. które sie przyjęły i rosną.. po prawej widać zieloną choinkę , ta była pierwszym drzewkiem (chyba świerk to jest), i ten srebrny świerk ..

Trzecim drzewkiem był też niebieski świerk.. krzywy jak nie wiem co.... (otoczenie jeszcze nie zagospodarowane, wiec nie patrzeć...zrobi sie wiosną)

Ubiegłoroczna choinka się nie przyjęła..... a w tym oszczędzam lasy i kupiłam sztuczną.. coś strasznego.. ale nie mam już gdzie sadzić tych drzewek.. a sypiących sie igieł w domu nie chcę z uwagi na psa.. Ale może nie będę i tak jej ubierać, bo sie cała zakurzy..
Mala_Mi 09:34, 22 gru 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
U nas nic się nie zmarnuje. Krysia w swoim żywiole a i ja pomagam jak mogę. Dzień pieczenia dziś i widzę że będą pyszności.

Zbyszek... mój M sie dobrał ze mną też idealnie.. tylko my w drugą stronę ..... obydwoje działań kuchenny nie lubimy

Widoczki z drabiny..... dla tych co mają czas zaglądać na forum...

Mala_Mi 09:38, 22 gru 2013

mira napisał(a)
Pozdrawiam w pierwszym dniu zimy
jak Ci zazdroszczę skakania po drabinie - ja przesiliłam kolano i mam receptę od lekarza z napisem leżeć
i to 2 tygodnie - oszaleję
będę więc zaglądać

No to coś dla chorych jeszcze...... a może nogę w jaką ortezę i da sie trochę pokuśtykać..

To mgła.... z kominów sąsiednich domów.. sezon grzewczy w pełni.... dlatego w ramach ochrony środowiska i własnej wygody nie mamy żadnych piecy i kominków w domu...
Piękny słoneczny dzień i t zapachy z kominów , i ta mgłą ścieląca sie nisko....

Madzenka 10:09, 22 gru 2013

U nas kolejny dzień też Wielkanoc.......
butterfly 10:17, 22 gru 2013

Aniu, Aniu, - teraz to ty Mała Mi !!!
Podobnie jak większośc myslałam ze źle trafiłam i zastanawiałam się kto to nowy z taka iloscia postów !

Zaglądam z doskoku ostatnio na forum ale u ciebie raczej na bieżąco.

ja będę dzis wiankować - zobaczę co mi wyjdzie - twoje wianuszki mi sie podobaja
ZbigniewG 10:56, 22 gru 2013

Ania świerki choinkowe ekstra ale sekator do uporządkowania nie zaszkodzi chyba ze masz taki zamysł plastyczny na wiosnę śmiało można je skorygować
Sebek 11:07, 22 gru 2013

Ania co Ty robisz z tym trawnikiem, że on nadal jest tak zielony? Tak, tak - ponoć nic....ale może Ty mu grozisz, żeby nie brązowiał....Bo mój wymarzł i cały brązowy.....
A na Twoją katalpę i jej oświetlenie mam pomysł na przyszły rok Bo fajniej by wyglądała jakby owinąć jej pień i najgrubsze gałęzie - pewnie nie raz widziałaś takie drzewa - wygląda to genialnie
Kindzia 11:29, 22 gru 2013

To ja teraz proszę o dokładną instrukcję...kiedy NAJPÓŹNIEJ muszę choinkę wywlec z salonu żeby się przyjęła??? Ale tak najpóźniej, najpóźniej???

Buziątko
elzbieta_g 12:37, 22 gru 2013

Aniu, Ty akrobatka jesteś uważaj żebyś mi nie spadła bo szkoda, kto nas będzie rozweselał
pogodzie się święta pomyliły a jeziorko zamarzło konkretnie dalej lodowisko
Bogdzia 14:03, 22 gru 2013

Skończyłaś zabawe z wełną? Mam nadzieję ze wigilia Cię przy niej nie zastanie. Zdjęcia piękne ale faktycznie te zapachy z pieców to tragedia.Pozdrówka serdeczne.