Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Bogdzia 13:40, 02 gru 2012

Jak zwykle piękne zdjecia jastrzębia, masz ich już całą kolekcję. U mnie jeszcze sie w tym roku drapieżne nie pojawiły ale u mnie częściej niż jastrząb jest krogulec. Zimą na pewno przyleci. Gratulacje dla M - fotografa.
Mala_Mi 14:03, 02 gru 2012

Joanko - kapusta fajna, ale beznadziejnie wkomponowana w ogród i zamiast ozdabiać szpeci Ale u mnie to nic nowego....
Bogdziu - M to baczny obserwator... i w ten sposób cieszy się z ogrodu.... aczkolwiek dziś chyba mniej się cieszy, bo walczy z urządzeniami z oczek wodnych... filtry nie do odczyszczenia, woda przymarznięta.... ale przerębel elektryczna już wmontował do oka ... nie zazdroszczę mu.. ja wczoraj godzinę moczyłam łapki w zimnym i dziś nawet nie mam ochoty wychodzić na ten ziąb.... na szczęście sam sobie radzi i mnie nie woła do pomocy
Joanka 14:10, 02 gru 2012

Oj tam oj tam. Ja tam nic szpecącego jeszcze u Ciebie nie widziałam.
JulkAd 16:06, 02 gru 2012

asc napisał(a)
I moje grudniki.... niestety dranie kwitną tylko od strony okna....

Uwielbiam jak zaczynają kwitnąć grudniki...całkiem inny efekt dają niż kwitnące storczyki...u mnie Aniu też kwitną od strony okna dlatego też cały czas je przekręcam
Martek 18:49, 02 gru 2012

Gratuluję 203 strony Aniu

Ale wam fajnie taki ptak ...U mnie też dziś było parę ptasich gości.

Bogdzia 18:52, 02 gru 2012

asc napisał(a)
Joanko - kapusta fajna, ale beznadziejnie wkomponowana w ogród i zamiast ozdabiać szpeci Ale u mnie to nic nowego....
Bogdziu - M to baczny obserwator... i w ten sposób cieszy się z ogrodu.... aczkolwiek dziś chyba mniej się cieszy, bo walczy z urządzeniami z oczek wodnych... filtry nie do odczyszczenia, woda przymarznięta.... ale przerębel elektryczna już wmontował do oka ... nie zazdroszczę mu.. ja wczoraj godzinę moczyłam łapki w zimnym i dziś nawet nie mam ochoty wychodzić na ten ziąb.... na szczęście sam sobie radzi i mnie nie woła do pomocy

Powinien troche wcześniej je wyjąc ale wiem że chciał ptakom przyjemnosc zrobic ale jego zdrowie też ważne a ptaki i w duzym jeziorku by się wykąpały. Mój już dawno wszystko powyciągał.
gusiarz 19:19, 02 gru 2012

Aniu - serdecznie gratuluję

ewalm 19:24, 02 gru 2012

Gratulacje !
Hogata 21:24, 02 gru 2012

asc napisał(a)

Agata - zapraszam kiedy do mnie Pisałam swojego posta , kliknęłam wyślij.. i patrzę jakaś róża.... pierwsza myśl, że znów pisałam nie tam gdzie miałam pisać....... ale się znów przestraszyłam... dopiero po chwili dotarło do mnie, że osiągnęłam 200 .... Hogata..to z jakiejś bajki.. Syn dorosły wiec z bajek wypadłam... no chyba że Shrek

Aniu tak sobie pomyślałam, że muszę do ciebie zajechać i ci "ukraść" gęsiówkę kaukaską veriegata.
I pewnie inne cuda bym u ciebie znalazła.

Przy okazji mam prośbę, poszukuję platana. Jakbyś gdzieś wypatrzyła nie musi być gigant (jak ten mój był), taki przynajmniej 1,8-2 m. Czytałam że do szkółek lepiej znasz drogę niż do sklepów. Także jakbyś coś namierzyła to daj mi cynk.

Hogata , to tak wpisałam, kuzynka mnie tak nazywała w dzieciństwie. A Agata było już zajęte.

Pozdrawiam
Milka 21:42, 02 gru 2012

Nie dość, że stroczyków jak w sklepie, to jeszcze grudnik, są sliczne, poluję na białego