Oj ile nowych wpisów, a ja odwyk ćwiczę

Przerzuciłam się na książki... uwielbiam czytać i dorwanie się do ksiazki oznacza.... do końca mnie nie ma

Dlatego nie zbieram żadnych książek w pobliżu,bo odlatuję w niebyt....
Joanko - jako rasowy dokumentalista.. pokazuję co chcę pokazać

Niestety mam swoje brzydkie miejsca.... ale to nieuniknione, ogród za duży a ja za malutka... z bólem serca przechodzę do pogodzenia się z faktem... gdyby nie ogrodowisko i te zadbane ogrody byłoby mi łatwiej...... ale doby już bardziej nie rozciągnę
Julita - swoje grudnki też trochę obróciłam.. nie lubią tego, ale ciemności widać że też nie lubią
Martek - piękne kwiatuchy wstawiłaś takie moje ulubione ... dzięki..a ptaki wolę zdecydowanie inne... ale to natura i tego nie da się oszukać..
Bogdziu - mój M orędownik żywych stworzeń i aż trudno w to uwierzyć, że pochodzi ze wsi, gdzie zwierzyna była do ...........................jedzenia..... nawet sam nie wie z jakim ciężkim sercem im demontował te wodne zabawki.. ale przyleciał powiedzieć, że ptaki w kałuży po ciurkdełku też się chlapią.... znająć zycie będzie im biegał i dolewał wodę by miały gdzie się kąpać
Gusiarz - czy to floks?.. piękny i lubię je.... szkoda , że mam za mało miejsca na więcej ...
Ewalm - piękna skimia.... moją przesadziłam i odżyła.... mam nadzieję, ze zimę przetrwa... już jej nie okrywam na zimę, bo łapie choroby grzybowe..
Hogata - nad platanami się nie zastanawiałam.. to duże drzewa

ale mogę zadzwonić do mojej szkółki sąd mam wszystkie drzewa

I zapraszam na mały szaberek po grządkach
Miłka - białego grudnika też mam ale jeszcze nie kwitnie
Adom - dzieki za gratulacje
Ela - dzięki za piwonie.. tego też mi ciągle za mało w ogrodzie
Anuś Monte - buziam

biała trzykrotka
Sebek - dzięki za goździki Danusine

podwójne goździki

wianki wiłeś.. wiec lania przez kolano nie będzie