Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Bogdzia 08:19, 15 kwi 2013

Ania mam nadzieję ze dziś choc trochę będzie lepiej . widzę ze się umawiasz z dziewczynami ale jak masz zapalenie płuc to nie powinnaś się umawiac bo to nie żarty taka choroba. Nawet gdybyś sie poczuła lepiej (w co wątpię bo tak szybko zapalenie płuc nie mija) to powikłania są często tragiczne.Zdrowiej pod pierzynką.Wyspij sie w końcu i odpocznij.Buziaki.
Ewa 08:21, 15 kwi 2013

Aniu pozdrawiam Jak zdrówko?
A w ogródku pięknie masz
Martek 11:39, 15 kwi 2013

Mleko z miodem i zasmażka Wypij z czosnkiem i masłem te dwa pierwsze składniki bez zasmażki .
Wiem,że nie mamy wpływu na choroby i ta pogoda teraz nadal zdradliwa.
Trzymaj się i nie dawaj twarda jesteś zapomniałaś ?
Buziak wielki
Mala_Mi 12:25, 15 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Ania mam nadzieję ze dziś choc trochę będzie lepiej . widzę ze się umawiasz z dziewczynami ale jak masz zapalenie płuc to nie powinnaś się umawiac bo to nie żarty taka choroba. Nawet gdybyś sie poczuła lepiej (w co wątpię bo tak szybko zapalenie płuc nie mija) to powikłania są często tragiczne.Zdrowiej pod pierzynką.Wyspij sie w końcu i odpocznij.Buziaki.

Bogdzia.. nigdzie nie pojadę... chyba, że doktor powie że mogę Ale chorzy wizyty mogą przyjmować Zwłaszcza, że Basia zaoferowała się, że herbatkę zrobi Nie chcesz chyba, by chory umierał samotnie, bez odwiedzin......
Doczytałam w internecie, że przy zapaleniu płuc wdychanie świeżego powietrza w celu wentylowania płuc jest bardzo wskazane.... wiec przy ładnym dniu ubrałam się cieplutko i przewentylowałam płuca... Nic nie przewiało, nic nie zawiało....
Przy okazji znalazłam kolejne przebiśniegi...... i teraz czy jeszcze od kogoś dostałam???? Czy aż tyle dostałam od Ciebie...
Dziewczyny przyznawać się która mi dała jeszcze przebiśniegi.
Mala_Mi 12:37, 15 kwi 2013

Zasmażka jest ciężko strawna.. jeszcze nie dziś
Krokusy przekwitają, za ciepło dla nich....
Ale to chyba można uznać za pierwsze narcyzy

Milka 13:25, 15 kwi 2013

Powiem za Bożenką, nie lekceważ, żonkile już cieszą
anna_g 14:18, 15 kwi 2013

Aniu - doczytałam że "dogorywasz" - przybiegłam życzyć Ci zdrówka... i siły żebyś pokonała choróbsko... Wszystkiego dobrego Aniu - trzymaj się i zdrowiej Bardzo ładne wyszło to zdjęcie z żonkilami i krokusami - kolorystycznie mi wpadło w oczko
Martek 15:40, 15 kwi 2013

asc napisał(a)
Zasmażka jest ciężko strawna.. jeszcze nie dziś
Krokusy przekwitają, za ciepło dla nich....
Ale to chyba można uznać za pierwsze narcyzy

Jaki piękny obrazek Aniu .
Milka 15:52, 15 kwi 2013

Aniu, zuch jesteś
Bogdzia 16:45, 15 kwi 2013

asc napisał(a)

Bogdzia.. nigdzie nie pojadę... chyba, że doktor powie że mogę Ale chorzy wizyty mogą przyjmować Zwłaszcza, że Basia zaoferowała się, że herbatkę zrobi Nie chcesz chyba, by chory umierał samotnie, bez odwiedzin......
Doczytałam w internecie, że przy zapaleniu płuc wdychanie świeżego powietrza w celu wentylowania płuc jest bardzo wskazane.... wiec przy ładnym dniu ubrałam się cieplutko i przewentylowałam płuca... Nic nie przewiało, nic nie zawiało....
Przy okazji znalazłam kolejne przebiśniegi...... i teraz czy jeszcze od kogoś dostałam???? Czy aż tyle dostałam od Ciebie...
Dziewczyny przyznawać się która mi dała jeszcze przebiśniegi.

Ja Ci dałam 3 doniczki przebiśniegów ale chyba dostałas też od Hani.