Ania mam nadzieję ze dziś choc trochę będzie lepiej . widzę ze się umawiasz z dziewczynami ale jak masz zapalenie płuc to nie powinnaś się umawiac bo to nie żarty taka choroba. Nawet gdybyś sie poczuła lepiej (w co wątpię bo tak szybko zapalenie płuc nie mija) to powikłania są często tragiczne.Zdrowiej pod pierzynką.Wyspij sie w końcu i odpocznij.Buziaki.
Mleko z miodem i zasmażka Wypij z czosnkiem i masłem te dwa pierwsze składniki bez zasmażki .
Wiem,że nie mamy wpływu na choroby i ta pogoda teraz nadal zdradliwa.
Trzymaj się i nie dawaj twarda jesteś zapomniałaś ?
Buziak wielki
Bogdzia.. nigdzie nie pojadę... chyba, że doktor powie że mogę Ale chorzy wizyty mogą przyjmować Zwłaszcza, że Basia zaoferowała się, że herbatkę zrobi Nie chcesz chyba, by chory umierał samotnie, bez odwiedzin......
Doczytałam w internecie, że przy zapaleniu płuc wdychanie świeżego powietrza w celu wentylowania płuc jest bardzo wskazane.... wiec przy ładnym dniu ubrałam się cieplutko i przewentylowałam płuca... Nic nie przewiało, nic nie zawiało....
Przy okazji znalazłam kolejne przebiśniegi...... i teraz czy jeszcze od kogoś dostałam???? Czy aż tyle dostałam od Ciebie...
Dziewczyny przyznawać się która mi dała jeszcze przebiśniegi.
Aniu - doczytałam że "dogorywasz" - przybiegłam życzyć Ci zdrówka... i siły żebyś pokonała choróbsko... Wszystkiego dobrego Aniu - trzymaj się i zdrowiej Bardzo ładne wyszło to zdjęcie z żonkilami i krokusami - kolorystycznie mi wpadło w oczko