Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Konstancja30 11:34, 28 kwi 2013

bergenie ... Anek dlaczego ja nie wpadłam na to, że je masz ???

pomroczność niewybaczalna ... jak to kilka rodzajów ? ... duże i małe ... muszę mieć te i te ... bergenie som kochane bo wszystko im pasuje będą mocną stroną moich rabat ...

odpocznij ... ogród masz bajkowy ... nowe nasadzania już wyglądają pięknie ... nawet szklarnia pasuje !!! odszczekuję com na nią ośmieliła się nagadać kiedykolwiek ... yhm apropo jakąś sałatę kiedyś w niej miałaś chyba ... podobno pyszna ... pamiętasz jaka to ???

buziak wielki Aniu
bociek 11:36, 28 kwi 2013

Aniu, u mnie leje, ciesze sie z tego deszczu, ale z temperatury juz nie. Jest zimno +7, chociaz dobrze, ze plus.
Szcun dla stipy, moje tradycyjnie kaput. Nie krzycz na bergenie, lepiej dobrym slowem, ale skoro sie poprawily to moze dobrze podzialalo

Anus, milego dnia
Madzenka 11:40, 28 kwi 2013

Anka przybiegłam z pasem na narzekanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja się zawsze Twoim ogrodem zawchwycam a Ty marudzisz!!! Ja mam 900 m2 aTy ile? Gdybym miała taki wielki ogród jak Ty miałabym zupełnie inny. A Twój jest różnorodny i piękny!!!

I proszę odmeldować co takiego ślicznego niebieskiego na skalniaku kwitnie bo mi czegoś takiego przy tarasie brakuje!!!!!!

I siem zdenerowałam na Ciebie i mam focha!!!! I jeszcze proszę o systematyczne zdjęcia tej magnoli Henry bo jej nie znam. Dumam gdzie by ją posadzić!!!!

I może wreszcie będę wiedziała czy ma susan czy betty. Obie są podobno nigry... Ja już nie wiem, jedno wiem, że kupowałm nigre, która najpóźniej zakwita...
Mala_Mi 11:45, 28 kwi 2013

bacowa napisał(a)

padłam ze śmiechu po przeczytaniu tego określenia

To nie śmieszne to tragiczne... sama się dziwię gdzie ja to wszytko upchałam.... i strach cokolwiek sadzić, bo to oznacza, że coś ubędzie
Taki chomik roślinny ze mnie
jotka 11:45, 28 kwi 2013

Dotychczas myślałam, że na roślinki to tylko dobre słowo działa. A tu widzę, że i krzykiem coś można zdziałać

Pysznogłówki u mnie pięknie wychodzą I zawsze będą mi się kojarzyły z Tobą, bo u Ciebie je pierwszy raz ujrzałam
Mala_Mi 11:52, 28 kwi 2013

Konstancja30 napisał(a)
bergenie ... Anek dlaczego ja nie wpadłam na to, że je masz ???

pomroczność niewybaczalna ... jak to kilka rodzajów ? ... duże i małe ... muszę mieć te i te ... bergenie som kochane bo wszystko im pasuje będą mocną stroną moich rabat ...

odpocznij ... ogród masz bajkowy ... nowe nasadzania już wyglądają pięknie ... nawet szklarnia pasuje !!! odszczekuję com na nią ośmieliła się nagadać kiedykolwiek ... yhm apropo jakąś sałatę kiedyś w niej miałaś chyba ... podobno pyszna ... pamiętasz jaka to ???

buziak wielki Aniu

Bergenie mam tylko 3 rodzaje.... pogooglaj jakie można dostać... ja mogę sprawdzić kiedy u mego pana bylinowego jakie ma i po ile
Jedna wielka, poszła pod płot... foto teraz jej pod ręką nie mam..
Mała pokazałam stronę wcześniej, aa na skalniaku mam czerwoną.. tzn o czerwonych liściach.. też zaczyna puszczać pąki kwiatowe,

Sałatę mam z pomidorlandii... jedna to Simpson, a druga Navarra.. są pyszne. W tym roku trochę je zabiedziłam i późno posadziłam.... wczoraj zasuszyłam w szklarni, bo jak wiadomo warzywniaka na chwile obecną nie posiadam, tylko szklarnia. O szklarni zapomniałam, że się podlewa bo nawadniania jeszcze nie zrobiliśmy
an_tre 14:58, 28 kwi 2013

Pozdrawiam Aniu i poczytuję chociaż przyznam, że nie systematycznie u ciebie jak zawsze tłoczno, gwarno i miło, a ogród z każdy dniem pięknieje
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
gierczusia 15:06, 28 kwi 2013

Chomik buzia Chomiczka ... Aniu .. Ja teź kofam bergenię ,ale nie wiem którą mam.. Napewno wielką a liśie ma zielono - czerwone .. I bądź tu bao mądra czy to zielona , czy czerwona .. Ale jest śliczna .. Teź zbiera się do kwitnienia .., buziam niedzielnie
gierczusia 15:08, 28 kwi 2013

Ja bym prosiła jedną żabę jako atrakcję turystyczną dla mojej kałuży .. Pokryję koszty transportu żabska klasą lux

gierczusia 15:09, 28 kwi 2013

A Twoją pstrokaciznę ( niby )... uwielbiam