Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

KasiaWB 22:33, 01 cze 2013

byłam, pooglądałam, poczytałam rabatę w/g inspiracji zrobisz szybciutko,bo masz całe bogactwo roślin bardzo podoba mi się bonsai ja już śmielej robię cięcia, ale czasami jeszcze się bojam )
Pozdrawiam
Edi00 22:54, 01 cze 2013

Aniu, masz jeden z najpiękniejszych ogrodów jakie w życiu widziałam i myślę sobie, że żaden projektant nie stworzyłby tego co Ty sama zrobiłaś biegając z roślinami z prawej flanki na lewą i z powrotem
Jaki kolor jarzmianki jest Ci potrzebny?
bociek 08:54, 02 cze 2013

asc napisał(a)

O gustach się nie dyskutuje..... jak mi się nie podoba to tam nie zaglądam... A gdzie mi się podoba to tam zaglądam I zdecydowanie więcej mi się podoba niż nie Bo każdy ogród gdzie właściciel wkłada w niego swoje serce coś jest...... jeden ogród do działeczka pracownicza z całym uroczym misz-maszem, inny ogród to uporządkowana kolekcja żurawek z buksikami, inny to kraina rododendronowa, angielskie rabaty Gabrieli, natura u Pszczółki, jurajskie krajobrazy u Agnieszki, kamienne kręgi u Ani, u Dzidki, Justyny, Vivy i Zbyszka kolekcja różnorodnych ciekawych roślin, u Ciebie krajobrazy parkowe, Marzenki uporządkowanie z różnorodnością, różane ogrody Ani, Ewy czy Vivy, ogród Danusi też ma w sobie coś.. to taka bombonierka... ..itd itp, Niby jesteśmy na forum, a każdy ogród jest inny.... tylko czasu brak na szwendanie się po wątkach Zresztą gdzie zaglądam tam mi się podoba I spodobało by się jeszcze więcej, ale już pilnuję się, by nie łazić po nowych wątkach.

Swiete slowa Anek.

Bonzaj Ci niezly wyszedl. I inspiracja podrzucona przez Madzenke bedzie superasna w Twoim wykonaniu. Buziam niedzielnie
Milka 09:47, 02 cze 2013

Ha, jestem na bieżąco
i kochamy wszystkie ogrody, każdy na swój sposób, a że każdy inny tym lepiej
ja lubie róznorodność, dlatego z kazdgo ogrodu cos ciągne do siebie
aga_k 10:01, 02 cze 2013

O gustach poczytałam, zgadzam się w 100%, każdy ma taki ogród jaki mu odpowiada i nie każdemu musi się wszystko podobać, ważne żebyśmy się we własnych ogrodach dobrze czuli
O nowej rabacie też i już wiem, że będzie extra
zbigniew_gazda 10:31, 02 cze 2013

Aniu takiej Kumeczki w życiu nie miałem
Aby to co myśli prosto "wyrąbała".
Każdy z nas kurs sobie wyznaczył
I zmierza do celu tak czy inaczej.

Chętnie wypatrujemy różne nowinki
Jak zestawić inaczej nasze roślinki.
Też jestem pełen niezadowolenia
Jak ktoś steruje z tylnego siedzenia.

Urszulla 10:38, 02 cze 2013

Zbysiu optymistyczny wiersz napisał
a to dla Ciebie od mnie na niedzielne słoneczne chwile

Mala_Mi 11:22, 02 cze 2013

Zbysiu wierszyk jak zwykle trafiony i powoduje uśmiech na twarzy .. wiedziałam od razu jaki ojciec chrzestny do ogródka się nada I mi po oczach znów tą swoją cudniastą piwonią dajesz ... cud-malina

Ale na pocieszenie zaczęły kwitnąć moje piwonie chińskie, a w zasadzie białostockie, bo stamtąd je przywiozłam..z działeczki ROD mojej Mamy

reni 11:24, 02 cze 2013

Witaj..piękna ta piwonia
Mala_Mi 11:25, 02 cze 2013

barbara_krajewska napisał(a)

A ostrogowiec pasowałby?

Basiu mój zeszłoroczny ostrogowiec ..... cały w pąkach Pierwszy pójdzie w nowe miejsce... i dostanie do towarzystwa moje malotki z nasion.... ale im foty nie zrobiłam, bo jak wpadłam do szklarni gdzie stoją, to musiałam zdyscyplinować pomidory.. 3 dni.. i co??????? całe w bocznych pędach...a ja im cały czas powtarzam, że w tym roku mam mieć owoce pomidorów, a nie liście, bo już mi wstyd '