Irenko, imię dla psa musi być krótkie. Zostanie Tina

Choć na giełdzie imion pojawiały się jeszcze inne jak: Kala, Sofi, Bianka. Będą gotowce dla kolejnych psiaków

Mnie sie jeszcze szalenie podoba Cavalier king charles spaniel

I jeszcze imię Lea czeka w zandarzu. Chciałabym jeszcze jakąś bidosie ze schronu kiedyś przygarnąć.
Zimno tej wiosny, ale i tak mamy szczęście, że nie miałyśmy śniegu, ani mrozu.
Vito, botanik wrocławski jest piękny i klimatyczny, do tego usytuowany przy malowniczym Ostrowie. Zapraszam też do mnie jak będziesz w okolicy
Miro, tulipany ES są botaniczne więc powinny nie tylko przetrwać, ale się rozrastać, póki co u mnie drugi rok. A o ballerinie słyszałam dobre komentarze, dlatego kupiłam. Zapisuję sobie odmiany, o których słyszę, że powtarzają i takie kupuję.
Z tymi lilakami to nie wiem, bo na początku maja odbieram szczeniaczka. Jakbym nie dała rady pojechać do Wojsławic, to zapraszam Cię/Was serdecznie do mnie

Wybieram się 3 maja i może 21 (jeśli nie uda mi się w inny sposób odebrać zamówienia z Zielonych Progów).
Tymczasem kwietniowa wiosna mimo zimna jest piękna
Kwitnienie zaczyna rh Cunnighams White
Nawiązuje do białej rabaty, na której magnolia Lennei Alba kończy swój pokaz (z bardzo dobrym wynikiem, pierwsze kwiaty otworzyła 2 kwietnia, czyli mogłam się cieszyć jej pięknem ponad 20 dni, jak na pierwszy sezon u mnie, jestem z niej bardzo zadowolona), za to zaczynają narcyzy, dalej też kwitną tulipany