Witaj Irenko, cieszę się, że skorzystałaś... A co do Bożenki, to wiem, że ona spec, tylko teraz jej nie będę męczyć, poczekam, aż się lepiej poczuje... Poczytam jej wątek, na pewno coś znajdę...
Witam serdecznie,przeczytałam cały Twój wątek,ogród bardzo mi się podoba,śliczne i zadbane rośliny,nie wspomnę o robótkach ręcznych.Masz dużo planów na wiosnę,życzę powodzenia
Dziękuję za odwiedziny, byłam z rewizytą i okazało się, że już Cię podglądałam, ale nie pisałam nic... Tyle jeszcze mam tu do poznania, że chyba braknie mi tej zimy...
Witajcie... Pogoda u mnie ładna, śniegu troszkę napadało, na razie jeszcze leży, więc roślinkom ciepło... Słoneczko ładnie przyświeca, pewnie mróz będzie w nocy...
Kilka moich dłubanek, z początków mojej zabawy z decou...
Te rh które sa wytrzymałe na wielkie mrozy takie powyżej -29 stopni będą też doskonale rosły w słońcu. Polecam : Album Novum, Roseum Elagans, Haaga, Peter Tigrstedt, Helsinki Univerity, Torrero, Franceska (cudny kolor czerwonego wina), Eskimo , Dominik, Catawbiense Grandiflorum. Musisz jednak wiedziec że rh rosnace na słońcu gorącym latem muszą byc podlewane nawet codziennie rano lub wieczorem, a w skrajnych przypadkach nawet w ciągu dnia wodą o temp takiej jak panuje na dworzu, najlepiej odstaną deszczówka lub wodą z jeziorka. i nie wolno lac po liściach.Jak masz jeszcze pytania to pytaj.Pozdrawiam serdecznie.
Witam!
Ta gliniana donica jest przecudna!!!! Rewelacja!!!
Będzie można wystawić ją na dwór czy tylko wersja w domu, bo deszcze mogłyby ją zniszczyć?
Pozdrawiam