A ja się zawsze spieszę, żeby zobaczyć ile dopłacać trzeba, a później czekam do kwietnia z wpłatą, ale w tym roku mi się smykło i na roślinki będzie, więc czym prędzej wysłać muszę
A moje dwa hipki chyba się na mnie obraziły, jeden puścił same liście a drugi nic nie puścił.A rok temu tak pięknie kwitły, mam też białego i czerwonego.
Basiu bo podobno trudno te cebule przetrzymać, a jak nawet się uda to tak jak u ciebie nie chcą kwitnąć tylko w liście idą. Moje kupione w tym roku i dlatego tak ładnie kwitną, jestem szczególne zadowolona z czerwonego, puścił drugą łodygę i znowu 6 kwiatów będzie, pierwsza już ścięta i też 6 było, biały ma w pierwszej 4, a druga jeszcze się nie otworzyła. Zobaczymy czy w przyszłym roku będą kwitły. Ale jak nie to sobie nowe kupię i już - czerwony 10zł kosztował a stoi już ponad 2 tygodnie i pewnie jeszcze drugie tyle postoi.
To ja też na drugi rok muszę kupić Amaralisy. Cuda tu pokazujecie. Ten czerwony wyjątkowo piękny. Na pewno pięknie dekorują mieszkanie. I jeszcze tak dosyć długo kwitnie!
Bożenko polecam, ja się w nich zakochałam, a odkryłam dopiero w tym roku, ktoś u siebie pokazywał, zobaczyłam w ogrodniczym i kupiłam, później zobaczyłam białego to też przygarnęłam, wszystkich nimi obdarowuję, są piękne. Pozdrawiam i miłej niedzieli