Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Basia_1987 10:30, 26 lut 2013

Ja też jak wejdę do sklepu ogrodniczego czy szkółki z planowaną listą zakupów zawszę wyjdę z czymś nie zaplanowanym to jest już choroba ,na szczęście nie szkodliwa to chyba,że dla portfela
GosiaJoanna 12:22, 26 lut 2013

A ja bym chciała szkółkę mieć i nawet myślę nad tym, tylko czy sąsiedzi zgodzą się na szklarnię na osiedlu. Jest teraz działka do sprzedaży na przeciwko naszej więc interesik miałabym pod okiem ...jak fajnie pomarzyć hehheh
Gosiniak 12:28, 26 lut 2013

Gosia bierz, ja u ciebie stałym klientem będę
GosiaJoanna 12:34, 26 lut 2013

Muszę dowiedzieć się jaki jest plan zagospodarowania przestrzennego ale działkę można nabyć mąż jest bardzo na TAK ale ja się waham jak zwykle :/
Gosiniak 12:39, 26 lut 2013

Gosia wiesz ile ja bym dała żeby mi tu obok działkę sprzedawali, nie zastanawiaj się, jak czujesz klimat ogrodowiska to działeczka dodatkowa prędzej czy później będzie ci potrzebna, taka szansa się nie zdarza dwa razy. Ja wiem że nie masz jeszcze pierwszej wykończonej, ale później to idzie tak szybciutko, M ma rację, popieram w 100%.
GosiaJoanna 12:44, 26 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Gosia wiesz ile ja bym dała żeby mi tu obok działkę sprzedawali, nie zastanawiaj się, jak czujesz klimat ogrodowiska to działeczka dodatkowa prędzej czy później będzie ci potrzebna, taka szansa się nie zdarza dwa razy. Ja wiem że nie masz jeszcze pierwszej wykończonej, ale później to idzie tak szybciutko, M ma rację, popieram w 100%.

Pewnie masz rację to zawsze jakaś inwestycja nawet na przyszłość.
Kondzio 12:48, 26 lut 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Pewnie masz rację to zawsze jakaś inwestycja nawet na przyszłość.
Ja uważam że nawet jak nie otworzysz szkółki to naprawdę jest warto inwestować teraz w ziemie bo jest kryzys i można naprawdę dobrze kupić ziemię A jak przy okazji otworzysz interes to super
GosiaJoanna 12:55, 26 lut 2013

Kondzio napisał(a)
Ja uważam że nawet jak nie otworzysz szkółki to naprawdę jest warto inwestować teraz w ziemie bo jest kryzys i można naprawdę dobrze kupić ziemię A jak przy okazji otworzysz interes to super

Kondziu tak jak mówisz (piszesz) kasiorka rzecz nabyta a jak leży to traci na wartości... trzeba inwestować
Urszulla 14:05, 26 lut 2013

Czytam, że GosiaJoanna inwestycje chce robić, a ja bym chciała mieć takie zmartwienie że nie mam gdzie wcisnąć roślinki
GosiaJoanna 14:52, 26 lut 2013

Urszulla napisał(a)
Czytam, że GosiaJoanna inwestycje chce robić, a ja bym chciała mieć takie zmartwienie że nie mam gdzie wcisnąć roślinki

Ula u mnie też miejsca że hoho ale za pare lat może być tak jak u dziewczyn że brak miejsca na nowe "chciejstwa" ...pozdrawiam