Warte przemyślenia Gosiu...dam Ci znać jakby co, do Ciebie mam bliżej niż do Wrocka ...
...niech już ten śnieg stopnieje i wiosna przyjdzie to pomierzę ile mi potrzeba
Gosia namiary na bukszpany te najładniejsze i ... najtańsze
Pod warunkiem, że je zobaczysz i polecisz. Ty się znasz ! No i by wysyłali pocztą/kurierem - po nie przecież nie przyjadę
Ale dobrze Szefowa mówi, nie ma co się spieszyć z ich kupnem, zimno za bardzo Kwiecień będzie lepszym terminem.
Tak, do Wrocławia bliżej mam, wolałabym jednak kurierem. Muszę się jeszcze wstrzymać, najpierw okolice ciurkadełka zrobię. A tam stożki i kule potrzebuję.
Grażyna- Te z pola będę w kwietniu kupowała, pod warunkiem że ładne oczywiście, w takim razie namiar wyślę ci jak zobaczę czy ładne ma, ok?
Teraz mam okazję takie większe za 12 zł kupić, bo już wykopane, zobaczę i wtedy zadecyduję.
To prawda, dziś nie mogę w miejscu ustać, jestem taka podekscytowana, a przecież jeszcze nic nie kupiłam...haha....to co to będzie jak wiosna ruszy, to dopiero będą emocje
Oby nam szybko nadeszła
Też muszę pomierzyć, a tu śnieg leży.....on jak na razie skutecznie ostudza mój zapał.
To koniecznie z Wrocławia sobie przywieź, kurierem to nigdy nie wiesz co dostaniesz, a tak sobie powybierasz najładniejsze, pozdrówka
Fajnie że ciurkadełko priorytet, będę podglądać z wielką uwagą