Gośku .., toż u Ciebie wnet trzecia stówa stuknie ...ale super !!!
Przeczytałam u Julki ,że poszukująca jesteś .... Danuśka radziła by się nie spieszyć z kupowaniem buksików bo mogą być przemarznięte po zimie a teraz jeszcze tego nie da się zauwaźyc .... Pisała ,że sama kilka razy tak się nacięła .. Więc na wstrzymanie trzeba sobie wziąć .., ja już ledwo daję radę.. Już bym kupowała i szalała :€
Wiem, ale jak tu się powstrzymać jak 60 cm za 12 zł sprzedaje, Pan jest ok, bo już kiedyś u niego kupowałam coś innego ale dał mi nawet gwarancję, zapytam czy wrazie co będzie można zwrócić. Ma już wykopane, ciekawa jestem czy da się z nich kule zrobić, czy kupię jeszcze nie wiem, bo ich nie widziałam, ale na pewno się wybiorę zobaczyć to niedaleko mnie.
Do Wrocka nie pojadę, bo te z Wrocka mogą do mnie przyjechać, za pośrednictwem jego ojca, który niedaleko mnie ma też bukszpany, ale małe, jedyna wada to że się samemu nie wybiera. W razie co to mam jeszcze trzeci namiar- tam gdzie te cisy- podawałam stronę, mają też bukszpany, pojadę na początku kwietnia to będę wiedziała co i jak. Ale się cieszę