Co Ty opowiadasz, jakie kompleksy? To chyba ja mogę wpaść, ty już masz spore drzewa i duże okazy roślin na które ja będę musiała czekać wiele lat. A co do pytania to pod kamykami mam włókninę, bo jakoś nie wyobrażam sobie inaczej, choć Danusia w swoich realizacjach nie daje, natomiast pod korą nie mam włókniny i jestem bardzo zadowolona, bo jak widzę u sąsiada jak ona wychodzi to mnie ciarki przechodzą, zresztą podobno szkodliwa dla roślin jest, więcej znajdziesz tutaj:https://www.ogrodowisko.pl/watek/736-mata-przeciw-chwastom Pozdrawiam
Twój jest śliczny, chyba też sobie takiego sprawię, wtedy będę mogła porównać z moim, bo kupiony jako Mariken. Podobno one też lubią dziko rosnąć. Jeszcze pomyślę nad tą jego fryzurką. Dzięki za wizytę i również pozdrawiam.
Dziękuję serdecznie, jak go kupiłam to było widać, że przycięte było, żeby tworzyć ładną zwartą kulkę. Ja w tym roku tak się cieszyłam, że wreszcie zaczął rosnąć,że nawet mi ta jego nieforemność nie przeszkadzała. Ale jak się teraz przyjrzę to wolałabym, żeby był bardziej zwarty, zobaczymy jeszcze nad nim pomyślę. Pozdrawiam