Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 19:09, 28 gru 2012

Zeta napisał(a)
No tak zajrzałam a tu takie piekne stożki pokazujesz , właśnie trzebabyło kupić więcej.
Za taką ćenę piekne .zazdroszczę

Były tylko 2 i je właśnie mam
Gosiniak 19:11, 28 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Marikena też nie mam, mam te tradycyjne..wielkie, ale myślę, że dobrze zniesie formowanie, wiem, że Danusia jak trzeba, swoje podcina!

Też mi się tak wydaje, że Danusia swoje formuje, bo miłorzęby to takie niezdyscyplinowane są i zawsze po swojemu muszą
Gosiniak 19:22, 28 gru 2012

joaha napisał(a)
Gosiu jakie piękne rabatki, zaczynam wpadać w kompleksy. Mam pytanie, co jest pod korą i pod kamyczkami???? Ziemia czy włóknina?

Co Ty opowiadasz, jakie kompleksy? To chyba ja mogę wpaść, ty już masz spore drzewa i duże okazy roślin na które ja będę musiała czekać wiele lat. A co do pytania to pod kamykami mam włókninę, bo jakoś nie wyobrażam sobie inaczej, choć Danusia w swoich realizacjach nie daje, natomiast pod korą nie mam włókniny i jestem bardzo zadowolona, bo jak widzę u sąsiada jak ona wychodzi to mnie ciarki przechodzą, zresztą podobno szkodliwa dla roślin jest, więcej znajdziesz tutaj:https://www.ogrodowisko.pl/watek/736-mata-przeciw-chwastom Pozdrawiam
Gosiniak 19:35, 28 gru 2012

krisec napisał(a)
Ogród śliczniusi bardzo mi się podoba. Jego mościa ...żąbka nie tnij , to raczej chorizontalis jest, puść go wolno. Pozdrawiam serdecznie

Twój jest śliczny, chyba też sobie takiego sprawię, wtedy będę mogła porównać z moim, bo kupiony jako Mariken. Podobno one też lubią dziko rosnąć. Jeszcze pomyślę nad tą jego fryzurką. Dzięki za wizytę i również pozdrawiam.
anieszka 19:49, 28 gru 2012

Ja bym zaryzykowala i podciela
W tym roku wszystko ciachalam wiosna, nawet koreanke i wyszlo im to jedynie na lepsze
Buzka
Gosiniak 19:51, 28 gru 2012

bociek napisał(a)

Bociek dzięki, że zaglądasz wiem, że pisać nie możesz więc tym bardziej się cieszę, że do mnie zajrzałaś i że ci humorek dopisuje
Gosiniak 20:01, 28 gru 2012

goniak napisał(a)
Gosiu, jeśli chcesz mieć kulkę to musisz swojego miłorząbka przycinać nadając mu kulisty kształt.
Oczywiście nie od razu będą pożądane efekty ale powoli drzewko będzie się zagęszczało, Ty nadal będziesz korygowała aż uzyskasz zadowalajacy Cię efekt kulI

Dziękuję serdecznie, jak go kupiłam to było widać, że przycięte było, żeby tworzyć ładną zwartą kulkę. Ja w tym roku tak się cieszyłam, że wreszcie zaczął rosnąć,że nawet mi ta jego nieforemność nie przeszkadzała. Ale jak się teraz przyjrzę to wolałabym, żeby był bardziej zwarty, zobaczymy jeszcze nad nim pomyślę. Pozdrawiam
Gosiniak 20:05, 28 gru 2012

iza_1611 napisał(a)
Witaj Gosieńko,
obejrzałam pobierznie cały wątek i jestem pod wrażeniem Twoich rabat - te na rogach ślicznie "łągodzą" ostre kąty - super!

Gratujuję i przy okazji SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Dzięki za wizytę i życzenia. Coś czuję, że ja też niedługo będę pod wrażeniem Twojego ogrodu, będę do Ciebie zaglądać i kibicować.
Gosiniak 20:24, 28 gru 2012

anieszka napisał(a)
Ja bym zaryzykowala i podciela
W tym roku wszystko ciachalam wiosna, nawet koreanke i wyszlo im to jedynie na lepsze
Buzka

Agnieszko chyba pójdę Twoim śladem
juliak 20:30, 28 gru 2012

Byłam- pozdrawiam.