Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 11:40, 30 gru 2012

Magda- cieszę się, że chwalicie, nieskromnie powiem, że po cichutku na to liczyłam
Ka1sia- tak te ostatnie zdjęcie to z zimy, dzięki za odwiedziny
Zetko- to właściwie nie są donice, usunęliśmy cały beton i pod spodem jest normalnie ziemia, dodatkowo usunęliśmy jej dość sporo, bo taka zbita była i z kawałkami gruzu i dowieźliśmy żyznej.
Marzena- ja bardzo się cieszę, że chwalicie, tym bardziej, że byłam zniechęcana do tego pomysłu i w dalszym ciągu krytykowana, myślałam że rodzinka doceni jak zobaczy, ale nie do końca tak się stało. W ogóle u mnie to wszystkie przeróbki w ogrodzie to zawsze muszą napotkać opór, bo po co.... , a Ty znowu w ogrodzie...., tylko pieniądze wydajesz.... i nie mówię o moim M, na szczęście on to rozumie.
dorkow0 14:17, 30 gru 2012

Witaj Gosiu... Rewelacja, super pomysł i warto było... Nie przejmuj się zazdrośnikami, bo jak inaczej nazwać tych, co im Twoja pasja przeszkadza... Niech sobie własną znajdą...
Przepraszam, że sobie pozwoliłam...
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ci życzę i jeszcze więcej pomysłów, tych ogrodowych i w życiu... Serdeczności wielkie...
gierczusia 14:22, 30 gru 2012

Małgosiu fantastycznie mieć wsparcie M ... Prawda ?? ja też jestem szczęśliwą "posiadaczką" takiego Skarbu
gierczusia 14:23, 30 gru 2012

Aaaa i przy okazji samych sukcesów (szczególnie ogrodowych ) w Nowym Roku
Gosiniak 15:58, 30 gru 2012

Dorotko- dzięki za wsparcie, ale poleciałaś...., zrobiłaś mi niezłą uciechę Dzięki jeszcze za życzenia i ja u Ciebie jutro coś zostawię
Elu- mój M nie pomaga zbyt wiele w ogrodzie (nie dla niego ogród, ma inne pasje, ja to rozumiem, a on rozumie mnie, w końcu mamy się uzupełniać), ale wspiera mnie psychicznie i chwali Z nim pierwszym dzielę się moimi pomysłami czasami przystopuje niektóre, ale większość udaje mi się zrealizować, bo chce żebym była szczęśliwa a ogrodowa pasja daje mi to szczęście.
Dzięki za życzenia, jutro z życzeniami się co ciebie udam
Lukas 16:11, 30 gru 2012

Witaj, śliczny ten twój igiełkowy ogródeczek. Życzę samych sukcesów takich jakich do tej pory, pozdrawiam
agata19762 17:18, 30 gru 2012

Stary rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości. Szczęśliwego Nowego Roku!
zawitka 17:38, 30 gru 2012

Gosiu Aleś ty fajosko mi podpowiedziałaś z tą kostką .Też mam 100 m kostki do zmiatania oj ale edzie się działo na wiosnę .Moj M nawet nie sni co go czeka.Dzięki za podpowiedż.Trzym palca bo idę na wyjecie 2,5 cm kamienia ---a co tak se hodowałamLicze nie skromnie mówiąc na Waszą pomoc i dzięki za miłe słówka Pozdrawiam pięknie i Pa
Gosiniak 18:10, 30 gru 2012

Lukas- dzięki za życzenia i odwiedziny
Agatko- do Ciebie też przybędę z życzeniami i dziękuję za Twoje;
Halinko- będę trzymała kciuki, wszystko będzie dobrze, zobaczysz i w ogródku też
ewa004 18:18, 30 gru 2012