Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

kraania 21:48, 20 kwi 2013

Edi00 napisał(a)
Ja jestem czwarta jesli chodzi o plany ciurkadełkowe
Mam już: kamień z wywierconą dziurką, pompkę a wczoraj załatwiłam sobie kratownicę, którą przykryję pojemnik z wodą i pompką Tylko pomysł co do miejsca jakis taki nie do końca sprecyzowany...Ale już słyszę szum wody...

To ja piąta . Na razie stawiam na gabion z lejącą się wodą - ściągam od Zety. Jak na razie mam kamienie na wypełnienie gabionu i dobre chęci
Maria667 22:31, 20 kwi 2013

To ja szósta. Do ciurkadełka...
Gosiu! Widzę, że powiększyłaś rabaty. Ziemia odwrócona darnią do spodu i co dalej będziesz z tym robić?
danuta_szwajcer 19:31, 21 kwi 2013

Jak zwykle pięknie u Ciebie no i rabatka nowa fajnie wyszła pozdrawiam
Gosiniak 21:09, 21 kwi 2013

zawitka napisał(a)
Gosiu -dzięki za wizytę latal po brukseli szczęśliwa ze Córkę mogę pakowac do domu Pozdrawiam a opisy u mnie Pa

Na pewno wpadnę, wciąż mam mega zaległości na forum, Żon w delegacji i wszystko na mojej głowie, ale nadrobię
Gosiniak 21:12, 21 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Gosiu zamierzam zamówić z Twojej plantacji bukszpany na obówdki po 2 zł. Czy widziałaś je na żywo? Podobno mają ok 10 cm szerokości i 15 cm wysokosci. Syn Pana Marka mi dzisiaj fotki tych malych poakzywał... Daj znać czy widziałaś je w realu...

A mi powiedzieli że kopią teraz takie 20 cm na wysokość po 2,5 jutro chyba tam skoczę to obfocę, chyba że już zamówiłaś.
Gosiniak 21:16, 21 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Gosiu jestem pod wrażenie ile zrobiłaś już. Te poszerzone rabaty pięknie wyglądają - jestem bardzo ich ciekawa jak będą obsadzone. A i w japońskim ogródeczku już tyle zrobione. Gosia, ale chyba ty nie sama targasz i układasz te kamory?
Kasia z Nigdy nie mów nigdy - powiedziała, że kamień w każdym składzie budowlanym dostać można, a wiercił osobiście sam jej eM. Ty to nawet taki kamień u siebie w ogrodzie znalazłabyś bo dużo ich masz No chyba że chcesz jakiś bardzo duży.
Pozdrawiam i podziwiam

A jakże by inaczej, praktycznie wszystko sama w japońskim, no może oprócz największych kamoli, których nie dałam rady nawet ruszyć i to prawda że mam takie które nadawałyby się na ciurkadełko, , problem jedynie z otworem, sama nie wywiercę, a Żon słabo zainteresowany, dlatego myślałam, żeby kupić już przewiercony, ale jeszcze czekam, teraz na tapecie bukszpany, jutro się wybieram
Gosiniak 21:24, 21 kwi 2013

Kraania- takie coś to mi się też marzy

Marysiu- na razie leżą, tam gdzie będę sadzić to wywiozę na wysypisko, gdybym nie miała już posadzonych roślin pod siatką, to bym ją zostawia i zrobiła taką podwyższoną lekko rabatkę i przykryła je ziemią, niestety u mnie tak się już nie da zrobić, za to w japońskim całą ściągniętą trawę odwróciłam i przysypałam ziemią na jesień i teraz nie mam nic do wyrzucania.

Danusiu- dzięki za wizytę, lecę teraz do Was

Madzenka 21:40, 21 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)

A mi powiedzieli że kopią teraz takie 20 cm na wysokość po 2,5 jutro chyba tam skoczę to obfocę, chyba że już zamówiłaś.

Foć foć, plizzzz... W środe mają wykopać
wiunia 22:20, 21 kwi 2013

Gosiu ślicznie i ciekawie u Ciebie Bardzo ładny i do pozazdroszczenia ogród
Madziarzeszow 22:25, 21 kwi 2013

Idziesz jak burza bardzo mi się podobają zmiany u Ciebie Gosiu , trzymam kciuki by udało się wszystko tak jak sobie wymarzyłaś