Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 17:50, 22 kwi 2013

Zbyszek- nie mam nic pomiędzy siatką a tujami, rabata wysypana jest korą i na tym koniec, ja bym na twoim miejscu nic tam już nie sadziła, tuje muszą mieć przecież miejsce żeby się rozrastać.
Julitko- dziś nie byłam bo Pana nie było, pojechał do Wrocka, dobrze że przyszło mi do głowy aby zadzwonić, bo wcześniej jak z nim rozmawiałam, to mówił że codziennie można przyjechać, a ja akurat sobie taki dzień upatrzyłam że się nie dało, ale nic to jutro jadę to dam znać.
Gosiniak 18:04, 22 kwi 2013

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i że ciągle o mnie pamiętacie, choć ja mam coraz większe zaległości u Was, może dziś troszku nadrobię.
U mnie właśnie burza i pięknie pada, cieszę się bo trawniczek w niezbyt dobrym stanie i właściwie miałam go podlewać a tak nie muszę, samo się podleje
Zdjęcia z dzisiaj- ależ było gorąco:

Mój nowy nabytek- magnolia G. Henry Kern

Przesadzone Rh:

Wychodzą powojniki bylinowe:

Berberys już zielony

Gosiniak 18:05, 22 kwi 2013

Tawuła:

Gosiniak 18:06, 22 kwi 2013

Zmian ciąg dalszy:

Madzenka 18:30, 22 kwi 2013

Aaboga kobieto... Zostawić cię na kilka godzin samą w ogrodzie z źonem na delegacji i pół ogrodu przebudowujesz I nie mów, ze obrzeża sama układasz???

Ale pięknie wiosna bujnęła u Ciebie
Madzenka 18:32, 22 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)

Nie pojechałam, gościu był we Wrocławiu, jutro dopiero mogę.

Hm nie wiem... Jutro mam je już odebrać we Wrocławiu... Hm moźe będzie i u Ciebie i u mnie
Dla mnie nie foć, bo już zamówiłam i mają jutro przyjechać ale moze dla innych warto
Gosiniak 19:04, 22 kwi 2013

Koło mnie jest plantacja tych mniejszych pod żywopłoty i prowadzi ją ojciec tego gościa z Wrocka, pojechał tam dziś pewnie zawiózł między innymi twoje bukszpany był dopiero po południu w ZG, ja już wtedy nie mogłam, jutro już normalnie na miejscu jest więc mogę śmiało jechać.
Co do kostki to nie nie....aż taka sprytna nie jestem, to dzieło szwagra
GosiaJoanna 19:05, 22 kwi 2013

Gosinko Ty moja mróweczko pracowita....cóż po raz kolejny się powtórzę...PIĘKNIE !!!!!!
Gosiniak 19:45, 22 kwi 2013

Gosiu jeszcze sporo pracy, a i ze znalezieniem roślin problemy, jak na razie nie ma w czym wybierać, Żona nie ma więc poszaleć by można, a tu zong jakieś takie marnoty w tych szkółkach na razie, jutro po bukszpany jadę, oby były ładne.
ewa004 21:03, 22 kwi 2013

Gosia szczeny szukam co ty tam za rewolucje wyczyniasz już widzę jak będzie pięknie