Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Madzenka 22:45, 23 kwi 2013

No to miłej pracy jutro. Pogoda boska!!
anna_g 22:54, 23 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)

Łał...takie wyróżnienie, zgadzam się na prezesowanie, tylko co będzie jak plany się ziszczą.... a może nie wybiegać tak daleko w przyszłość

wtedy Gosia będziesz bardziej doświadczoną Prezeską i będzie udzielać porad
Ostatnio widziałam takiej mniej więcej wielkości sadzonki buksików za 10 złotych - tyle że doniczkach... Więc na pewno było warto.
Powiem znowu to samo - pięknie u Ciebie, coraz piękniej w dodatku. Najbardziej podziwiam że sobie to wszystko sama planujesz i wymyślasz. Pozdrawiam

anna_g 22:59, 23 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)

Żona nie ma- jest w delegacji, nie chwaląc się to ja sama tak zgrabnie posadziłam

Żon jak wróci i wejdzie do ogrodu to się będzie zastanawiał czy na pewno dobrze do trafił do siebie - taka rewolucja Ale jak macie nr domu na ogrodzeniu to może uwierzy
Anabell 00:16, 24 kwi 2013

Tak miło do Ciebie zaglądać,! wszystko pięknie jak by zimy nie było. Nowe rabaty z zawijaskami ze smakiem zrobione. Co ile sadzisz bukszpany, i jak równiutko!
Do Ciebie muszę się zgłosić będę planowała rabatę na odcinku 30 m. rysuję ją w myślach,jak wyrównają mi miejsce ( mam teraz demolkę terenu) to wężem ogrodniczym ułożę linię.

Masz dużo kamieni to rzuć do mnie.
Madzenka 06:48, 24 kwi 2013

anna_g napisał(a)

wtedy Gosia będziesz bardziej doświadczoną Prezeską i będzie udzielać porad
Ostatnio widziałam takiej mniej więcej wielkości sadzonki buksików za 10 złotych - tyle że doniczkach... Więc na pewno było warto.
Powiem znowu to samo - pięknie u Ciebie, coraz piękniej w dodatku. Najbardziej podziwiam że sobie to wszystko sama planujesz i wymyślasz. Pozdrawiam

To samo twierdzę cenowo atrakcyjnie, wizualnie na zdjęciach miodzio ale wiem o czym Gosia pisze, bo miałam to samo odczucie
Ale bukszpan ma to do siebie, że jeśli się o niego zadba (strzyżenie, nawożenie, opryski) to będzie po 1 sezonie śliczny.
gierczusia 11:23, 24 kwi 2013

Gośku ... Śliczny ten bukszpan i na pewno będzie ok , jak Madzenka pisze .. Uśmiałam się z tego ,że Twój eM po powrocie pomyśli że zabladził do innego ogrodu .. Banana mam do teraz .., buziam, trzymam kciuki za zieloną rewolucję
GosiaJoanna 13:06, 24 kwi 2013

I zostaw Kobietę samą w domu na kilka dni hehehehe...jak mój eM był w UK to ja też największe rewolucje robiłam w domu jak i w ogrodzie TAK TRZYMAJ GOSINKU...bardzo Cię podziwiam :*
Gosiniak 13:42, 24 kwi 2013

Marzenko- dziś chłodniej, bo słońca nie ma, ale taka pogoda najlepsza do pracy, o buksiki zadbam, żeby się tylko przyjęły

Aniu- numer jest, więc nie pomyli, ale czy pozna...hihiii

Haniu- kamieni mam sporo, co kopię dołek to kolejny kamol, małe za płotem lądują, bo już nie mam ich gdzie układać, spróbuję dorzucić do ciebie
Bukszpany sadzone na oko, nie da się dokładnie powiedzieć ile sztuk, bo jedne są grubaski, a inne chudzielce, po prostu muszą się stykać delikatnie i to cała sztuka, wtedy jest od razu efekt.

Ela- lepiej niech nie błądzi bo zadanie już mam dla niego, kamol czeka na przewiercenie

Gosia- no wybył akurat wtedy kiedy najwięcej rzeczy zaplanowałam, trafiło mu się....bo on raczej żadnych rewolucji by nie robił z własnej i nieprzymuszonej woli Ale ciurkadełko na niego czeka, więc jeszcze będzie mógł się wykazać
Gabisia 15:11, 24 kwi 2013

Gosiu - pięknie u Ciebie. Zawijasek fantastyczny, będzie mi się śnił po nocach
Ja nie mogę upolować bukszpanów obwódkowych, mam tylko takie maleńkie z Lidla i Obi.
Jakieś tam bukszpany są co prawda, ale cena jest chora, a ja dużo potrzebuję
Całuski!
Kindzia 16:27, 24 kwi 2013

Nooo, ja bym chciała spotkać takie sadzonki po 2 zł Nawet z lekko przemrożoną czuprynką!
Gosiaczku superzasto te zawijaski wyglądają. Też chcę !!!!!!!!
Kamole rzucaj przez płot, daleeeeko, będę patrzeć czy lecą do mnie