Gosiu, zawijasek bukszpanowy super a co do ceny, to się raczej opłacało, bo ja u siebie jeszcze nie znalazłam tańszych niż 6 zł za taką samą wielkość jak Twoje, ale u nas ogólnie jest drożej...
Gosiu, mój kamień na ciurkadełko- zwykły, ale ja chciałam coś prostego...
Jeśli masz już kamień, to wystarczy pożyczyć od kogoś młoto-wiertarkę i odpowiednie wiertło a po 5 minutach, będziesz miała ciurkadełko A biorąc pod uwagę zdolności Twojego M, to wyrobisz się w 3 minuty
Edyta dzięki bardzo za podpowiedź, tego mi było trzeba, kamieni u mnie dostatek, mam jeden duży, myślę że by się nadał, namówię eMa jak wróci, będę mieć ciurkadełko za free
Boskie ci wyszło, właśnie takie chcę
Gosiu, pięknie się robi w Twoim ogrodzie. Kompozycje lepsze czy gorsze mogę stworzyć sama, ale tego czarnoziemu pulchnego to Ci autentycznie zazdroszczę (u mnie glina+margiel+ił = masakra glebowa). Pozdrawiam
U mnie ziemia też bardzo słaba, ta z góry dowieziona pod trawnik była, więc lepsza znacznie, ale nie trzeba kopać głęboko i sam zbity piach, każdą dziurę zaprawiam ziemią z worków, idzie tego bardzo dużo.
Margi pozdrówka ode mnie również
Marzenko- kupiłam 100 myślałam że starczy, ale chyba zabraknie na jeszcze jeden zawijasek, będę cięła też, tylko najpierw chcę je wszystkie posadzić, a jestem na razie w połowie, jutro ciąg dalszy.