Pewnie powinnam podzielić się moją przygodą na innym wątku jaki jest na stanie ogrodowiska ,ale ...
Jak na sowę przystało udałam się na zakupy do supermarketu w okolicy godz.20-ej
Zdarza mi się schodzić na manowce za nim dotrę do celu i tak było dziś. Poszłam do Obi sprawdzić czy mnie tam nie ma wyszłam o 21-ej.
Kiedy zrobiłam już zakupy w Tesco i mogłam udać się do kasy znowu te manowce ...
Kierując się w stronę rzeczy potrzebnych inaczej zobaczyłam rozbieganych ochroniarzy następnie jakąś czarną plamkę biegającą kiedy zatrybiłam,że to moja suczka.
Dzikus mój odważył się mnie poszukać, pan ją wypuścił na dwór samą ...
Nigdy Sega wcześniej tego nie robiła.
Cieszę się,że przybiegła cała,nie uszkodzona.Wystraszona była,ale cieszyła się, ochroniarze na widok powitania zmiękli .
Nie mogli jej złapać nie zapytałam nawet jak długo biegała po hali.
Ode mnie do Tesco jest kawałek drogi suka nie jest obyta z tym terenem.Rzadko przechodzi przez jezdnię mogło się to dla niej źle skończyć.
Moja kochana Lessie Wróć )))))))))))
Martek, bo zwierzęta może lgną do tych co je karmią, ale bardziej prawdopodobne wydaje się to, że zwierzęta kochają czystą miłością bez wyrachowania... ......
I te manowce do rzeczy potrzebnych inaczej... hmmm........ też tak często mam...dlatego nie chodzę do sklepów jak nie muszę
Martek, bo zwierzęta może lgną do tych co je karmią, ale bardziej prawdopodobne wydaje się to, że zwierzęta kochają czystą miłością bez wyrachowania... ......
I te manowce do rzeczy potrzebnych inaczej... hmmm........ też tak często mam...dlatego nie chodzę do sklepów jak nie muszę
Masz Anno rację
Ona mnie kocha,a miłość jest jak najbardziej odwzajemniona.Czasami mój m wysyła mnie w kosmos to mu powiedziałam wczoraj,że za mną ten pies i w kosmos poleci
Co do rzeczy inaczej potrzebnych Aniu .Ja się już wytrenowałam i nadal ćwiczę silną wolę.
Poszłam złapałam trzy błyskotki do wianka,a potem odłożyłam bo przemówiłam do siebie rozsądnym tonem przypominając jak ja kupiłam wianek i elementy do niego w zeszłym roku i nie wykonałam go ...
Także na razie rozum górą !
Ograniczę się raczej do przybrania świątecznego stołu .Ozdób mam naprawdę dużo,można spokojnie robić wiele wianków,a choinka i girlandy w drzwiach nadal będą miały w co się wystroić
W Obi drogie są w tym roku rzeczy nawet jak zrobią wyprzedaż to nie będzie ona zbyt atrakcyjna.
Byłam niedawno w miejscu gdzie było tanio i się głupia nie skusiłam Sklep-hurt coś w tym stylu trochę nie było czasu na zakupy,ale gałązki mogłam złapać ;(