dajana
22:07, 04 kwi 2014

Anetko po kolei ,najpierw twoje nózki .Czy przypadkiem nie pogryzły cię meszki ?Po meszkach jest właśnie taki objaw jak u ciebie One siedzą w ziemi ,kiedy przekopywałaś i plewiłaś mogły cię pogryść i nawet tego nie czułaś .Reakcja alergiczna nastąpiła nocą podczas drapania przez sen .Teraz wszystko co gryzie się budzi i jest bardzo agresywne.Uważaj też na kleszcze bo nie nadążam wyciągać ich kotom .Pracuj zawsze w długich skarpetach i pełnym obuwiu ,nawet latem bo nigdy nie wiemy co nas ugryzie i jak zareaguje organizm .Ten robal to potwór myślałam że to opuchlak a to chyba jeszcze gorsze .Wybieraj to gdziekolwiek napotkasz i wystaw w plastikowej misce ,ptaki to zjedzą Trzeba mieć zezowate szczęscie tak się napracowac i odkryć takie gady ,aż mi ciebie żal Może zdołasz to opanować bez ruiny trawnika .Trawa ma głębokie i mocne korzenie bo mnie też spłynęła w inne miejsca potem na szpadlu przenosiłam całą jej darń i kładłam w miejsca gdzie jej nie było, niczym trawnik z rolki
przyjęła się bez problemu Napracowałaś się przy jej plewieniu ale lepsza trawa niż chwasty ..