Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

Urszulla 19:54, 02 mar 2013

Poczytałam zaległości. Jakoś gołębie mi umknęły po drodze
Pozdrawiam
Milka 20:00, 02 mar 2013

Para gołąbków, szeptały sobie na ucho, albo buziaki dawały
pozdrawiam Grazynko
Mala_Mi 20:03, 02 mar 2013

U Ciebie te godecje.. kupiłam nasionka, chcę wysiać.. ciekawe jak się będzie sprawowała?
anna_g 10:00, 03 mar 2013

Nadrobiłam zaległości... Piękna ta godecja Grażynko, zaraz sobie ją wygooglam
Miłej niedzieli życzę i trochę wiosny zostawiam - chociaż dzisiaj u mnie już mniej pieknie...
grazyna 12:56, 03 mar 2013

Obiadek pyrkocze, syna przegnałam od kompa i sama usiadłam A tu tyle miłych gości było u mnie Uzależniam się od Was

Mira - już wiesz, to jaskry Zimą 2011/2012 chyba mi zmarzły Na wiosnę nic nie było I już nie dosadzałam Dzięki za wizytę

Danusiu - Twoje podpowiedzi są bezcenne Godecja z nasion, siałam wprost do gruntu, wyszła cudnie cudniasta W ogrodzie całe lato zdobiła, i we flakonie na stole w salonie bardzo długo utrzymywała się w zdrowym stanie A nasiałam tego aż za dużo, (pierwszy raz) to wszystkie sąsiadki obdarowywałam i jeszcze u mnie było masę

Bogusiu myślałam, że już o mnie zapomniałaś

Gabrielo pięknie dziękuję za odwiedziny i za cudowną różę Angielka ?! Przyznam, że mój ogródek zaczynałam od azalii i rh, róż bałam się (wręcz mówiłam, nie tylko nie róże, nie znam, nie umiem zbyt trudne dla takiego laika ) i kupiłam (swego czasu) tylko 2 zupełnie bezproblemowe, okrywowe, śliczne na marginesie. Aż do Was zajrzałam I wsiąkłam Do tego stopnia, że od wiosny 2012 zaczęłam kupowanie (w większości angielki około 50 lub ciut powyżej) i teraz tylko czekam na efekty podobne do takich jakie masz Ty, Gabrysiu I inne różomaniaczki Pozdrawiam serdecznie

Ula dobrze Cię widzieć, bałam się, że po powrocie do swojej pracy na "O" czasu Ci zabraknie

Irenko nie ma to jak zobaczyć Twój energetyczny uśmiech, ściskam serdecznie

Aniu już na tyle Cię popodczytywałam, że potwierdzam iż Twój avatarek w locie oodaje całą Twoją osobowość. Przemiłą Wulkan energii i dobrego humoru. Jak mówię mojemu M. o Tobie (chcę go zachęcić bardziej do prac w ogrodzie) to mówię : Ania z Rzeszowa, którą pies zmusił do wybudowania domu

Aniu ze Śląska - polecam godecję, grosze kosztują nasionka, a efekty są wyśmienite Pozdrawiam

Wracam do dokończenia obiadu, trzeba ród męski nakarmić, a po - wrócę do Waszych ogródków
Mala_Mi 14:05, 03 mar 2013

Grażynka..pisz mi tu zraz kiedy i jak ja siejesz... chcę włąsnie coś niskiego Nasionka już kupiłam.... czy mogę to posiać pomiędzy cebulowe np narcyzy? czy tulipany. jak głęboko się korzeni? Miejsce od południa tylko słonko i zaciszne Bo od tyłu ma drzewa i trawy
danuta_szwajcer 17:05, 03 mar 2013

Godecja Grażynko wpisana na listę chciejstw wyczytałam też, ze dobrze siac 2-3 razy w odstepach czasu bo wowczas kwitnie cały czas
grazyna 17:32, 03 mar 2013

Aniu - w kwietniu siałam, (na torebce powinno pisać ) na wszystkich stronach świata
Poważnie I południe, i południowy zachód, i wschód - wszędzie rosła wyśmienicie- jedynie na miejscach słonecznych bardziej była podlewana. Ale i lato było suche a także wiosna, więc mój M. nalatał się z konewką Aniu no siałam między... wszystko coby puste miejsca zapełnić

Danusiu - ja laik a Ty Fachowiec
Mala_Mi 18:47, 03 mar 2013

I właśnie czegoś takiego szukałam.. stwierdziłam, że się chyba nada i 3 torebki kupiłam Potem miałam wątpliwości.. buziam za info Będę siać
Urszulla 21:19, 03 mar 2013

A Wy tu już siejecie kwiaty
ale miło