Gardenarium
15:05, 03 mar 2016
Odnośnie trawnika, nie rabat - Posypujesz nową czystą ziemią, bo jak takie kotyry wyrównasz? Myślisz błędnie co do trawnika z rolki, suma sumarum lepiej się opłaci i jest niezawodny - zobaczysz- jak zacznie się gehenna z wysianym trawnikiem. Nierówne wschody, ulewa, spływanie nasion, wzrost chwastów zamiast trawnika. gołe placki, wgłębienia itd.
Poczytaj watek o wysiewaniu trawnika a zobaczysz co cię czeka. Ja swoje wiem, bo od 25 lat robię trawnik za trawnikiem.
Proszę oto co was czeka, mnóstwo roboty i mnóstwo kłopotów, a jak złe nasiona wysiejesz to robota od nowa.
Poczytaj watek o wysiewaniu trawnika a zobaczysz co cię czeka. Ja swoje wiem, bo od 25 lat robię trawnik za trawnikiem.
Proszę oto co was czeka, mnóstwo roboty i mnóstwo kłopotów, a jak złe nasiona wysiejesz to robota od nowa.
Instagram Ogrodowiska