Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

barbara_kraj... 23:35, 30 lis 2012

asc napisał(a)
Dzięki za info....... doczytałam można torfem, ale na to trzeba ziemie nasypać... Jutro jadę po ziemie, bo moja gliną to nie zasypię...a mieszać i rozbijać grud już mi się nie che Chyba, że pogda do jutra wytrzyma, ale patrząc co pokazują dziewczyny...to śnieg nie bedzie żadnym zdziwieniem.

No to miłej pracy życzę
adom1206 23:38, 30 lis 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Wiem,że śnieg niezbędny przy mrozach.
Będzie dobrze nie trzeba się zamartwiać na zapas.Myślę,że ta zima będzie inna niż poprzednia,że będzie cieplej .Boję się i nie chciałabym jednak,żeby nie było bieli ,a chlapa i taki brud na okres świąt

Trudno wszystkim dogodzić Ogrodnicy i dzieci marzą o śniegu... kierowcy, a jeszcze bardziej drogowcy nie!

Ja też uwielbiam białe święta i wszystko wkoło, tylko odśnieżanie ręczne 200 metrowej drogi mnie nie bawi
EPODLAS 10:28, 01 gru 2012

A śnieg ma być ponoć od wtorku w całej Polsce. Przynajmniej ja tak słyszałam. Może w tym roku będziemy mieli piękne, śnieżne święta? Zawsze to jakoś nastrojowo i świątecznie. Ja jutro jadę ocieplać rośliny, myślę że to już dobra pora.
Milka 10:34, 01 gru 2012

adom1206 napisał(a)

Wiem,że śnieg niezbędny przy mrozach.
Będzie dobrze nie trzeba się zamartwiać na zapas.Myślę,że ta zima będzie inna niż poprzednia,że będzie cieplej .Boję się i nie chciałabym jednak,żeby nie było bieli ,a chlapa i taki brud na okres świąt

Trudno wszystkim dogodzić Ogrodnicy i dzieci marzą o śniegu... kierowcy, a jeszcze bardziej drogowcy nie!

Ja też uwielbiam białe święta i wszystko wkoło, tylko odśnieżanie ręczne 200 metrowej drogi mnie nie bawi

To ja mam tak samo, zrywanie się z rana i odśnieżanie chodnika i posesji nie bawi, ale same święta w śniegu są piękne
Basiu pozdrawiam
Mala_Mi 23:20, 01 gru 2012

Zrobiłam tak jak w podanym linku... najpierw torf, a potem ziemia, taka byle jaka..... wiosną pozbieram.... ...... nie miałam auta by jechać po ziemię taką lepszą z ogrodniczego... Dzieki wielkie Basiu
Bogdzia 17:56, 03 gru 2012

Basiu dzięki za miłe słowa w wątku o narzędziach , a Ty pewnie ciągle u córki bo nic nie piszesz. Pozdrawiam serdecznie.
hanka_andrus 10:13, 04 gru 2012

Basiu,wszystkiego w ogrodzie,co lubisz i co w modzie!
barbara_kraj... 10:37, 04 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Basiu dzięki za miłe słowa w wątku o narzędziach , a Ty pewnie ciągle u córki bo nic nie piszesz. Pozdrawiam serdecznie.

Masz rację, siedzę u córki i z dostępem do kompa ciężko.
Wieczorkiem posiedzę dłużej, bo teraz miejsca ustąpić muszę
jotka 10:51, 04 gru 2012

Basiu, Tobie życzenia podwójnie się należą
Po pierwsze boś Basia, która tak jak inne imieniny dziś obchodzi
A po drugie boś górnik odkrywkowy tak jak każdy na Ogrodowisku

Wszystkiego dobrego Ci życzę w życiu osobistym jak i w ogrodzie

Niech Ci słoneczko zawsze świeci

Gardenarium 12:07, 04 gru 2012

Ja też Basiu dołączam z życzeniami

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies