Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

regli 20:19, 07 kwi 2014

Nie dałam rady nadrobić zaległości u Ciebie Strasznie płodna jesteś W rozmnażaniu również Widziałam Twoje roślinne przedszkole. Pozdrawiam i mam nadzieję na częstsze zaglądanie.
kitek81 21:39, 07 kwi 2014

Luckaa napisał(a)
Pisze wiadomosci, ale coś mi poznikało, Kasia a nawadnianie kropelkowe tez sobie zakładacie?

chyba już nie, bo myślę, że te wahadłowe da radę podlać mi wszystko, rabatki też! bynajmniej na razie
pozdrawiam
kitek81 21:42, 07 kwi 2014

regli napisał(a)
Nie dałam rady nadrobić zaległości u Ciebie Strasznie płodna jesteś W rozmnażaniu również Widziałam Twoje roślinne przedszkole. Pozdrawiam i mam nadzieję na częstsze zaglądanie.

nie szkodzi, ja przez to wszystko też mam wszędzie zaległości! płodność i rozmnażanie zostawiam sobie już jedynie na wątek ogród chociaż w życiu to kto wie
oczywiście zapraszam częściej, będzie mi bardzo miło
pozdrawiam :*
kitek81 22:04, 07 kwi 2014

a z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać, że sprzedaliśmy dzisiaj działkę ROD, więc będzie kaska na ogrodzenie frontowe
kitek81 22:42, 07 kwi 2014

Joasiu, jak obiecałam zdjęcie kosmity-hydrofora! Szału ni ma, mus go zabudowac!
kitek81 22:43, 07 kwi 2014

I kupiony dzisiaj mój "szesciopak" na skalniak

EPODLAS 11:22, 08 kwi 2014

Kasiu, podzielam zdanie koleżanek, jesteś niezwykle pracowita. Za rok, lub dwa twój ogród już będzie piękny i dojrzały. Fajnie że znalazła się kasa na ogrodzenie. Długo nie miałam ogrodzenia i wiem jaka to była męka. Najgorzej dały mi się we znaki kury sąsiadki. Ale to już przeszłość
kitek81 11:42, 08 kwi 2014

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, podzielam zdanie koleżanek, jesteś niezwykle pracowita. Za rok, lub dwa twój ogród już będzie piękny i dojrzały. Fajnie że znalazła się kasa na ogrodzenie. Długo nie miałam ogrodzenia i wiem jaka to była męka. Najgorzej dały mi się we znaki kury sąsiadki. Ale to już przeszłość

dziękuję za miły komentarz budujące są takie słowa i w rezultacie motorem do dalszych prac
właśnie siedzę i przeglądam ogrodzenia na internecie, jakie mają w marketach
w piątek pewnie pojedziemy kupić
m już betoniarę załatwił rabat na cegłę klinkierową też, będzie taka sama, jaką mamy na kominie
qrcze, ale się cieszę, że wszystko się układa
pozdrawiam serdecznie :*
Mirka 11:46, 08 kwi 2014

Super wiadomość pokazuj na bieżąco prace przy odgrodzeniu dpisałam u siebie
kitek81 11:48, 08 kwi 2014

a macie może pomysł na placyk pod basen? czym go wyłożyć, żeby nie zakładać tam trawnika, bo wiadomo, jak to dla niego się skończy boję się, że jak będzie tam piasek, to dzieciaki podejdą do tego jak do piaskownicy możecie nawet wklejać fotki

oczywiście jak w google wpisałam, to ogrodowiskowy mi wyskoczył-chyba muszę do właścicielki napisać
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1500-borowcowy-raj?page=31