Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 20:32, 20 sty 2015

Tess napisał(a)
Doskonale Cię rozumiem. Też tak miałam.
Wspaniały czas w życiu teraz przechodzisz.
Choć brzmi to pewnie jak kiepski żart, biorąc pod uwagę kredyty, potrzeby itd.

masz rację, wspaniały to czas wiadomo, chciałoby się wszystko od razu i bez kredytów, ale wiem, że bez tego byśmy nic nie mieli! oby zdrowie dopisało, siły były, kredyt systematycznie się spłaca, a i z czasem wszystkiego się dorobimy marzycielką jestem i wciąż mam nadzieję na wygraną w lotka
EPODLAS 21:51, 20 sty 2015

Kasiu, fajnie że masz takiego męża, który cię popiera. A wygranej w totolotka szczerze życzę. Balanga chyba by była?
kitek81 21:58, 20 sty 2015

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, fajnie że masz takiego męża, który cię popiera. A wygranej w totolotka szczerze życzę. Balanga chyba by była?

mamy szczęście do facetów
jakbym wygrała to balanga by była, pewnie nawet nie jedna
malgorzata_s... 22:05, 20 sty 2015

Kasiu niestety podobno kto ma szczęście w miłości nie ma w grach
Chyba jednak kochać i być kochaną lepiej
Ja ci życzę i tego i tego Buziaczki
kitek81 22:19, 20 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu niestety podobno kto ma szczęście w miłości nie ma w grach
Chyba jednak kochać i być kochaną lepiej
Ja ci życzę i tego i tego Buziaczki

tak powiadają w sumie jak mam wybierać, to wolę mieć kochającą rodzinę, którą mam a finansowo u nas też ok, więc nie ma co narzekać z czasem wszystko damy radę zrobić
ja też życzę Ci wszystkiego co najlepsze
kitek81 22:34, 20 sty 2015

wiem, że może jeszcze za wcześnie, ale zacznę już trąbić, że przyjmę patyki horti do ukorzeniania, plus krzewuszek, tawułek itp
Pola 22:42, 20 sty 2015

kitek81 napisał(a)

nic nie robię tylko zdrowieję i planuję co gdzie posadzic nawet em dziś podszedł do mnie i ni z tego ni z owego z tekstem, że idzie wiosna, to pewnie będziemy kupować drzewa i krzewy do wsadzania-wiesz już co będziemy kupować?
dobrze, że on toleruje i popiera moje hobby i wspiera mnie w tym w pełni
więc WIOSNO przybądź

No kochana, to męża masz fajowego
A jeśli chodzi o wydatki, u nas przez kilka lat jak dzieciaki dorosły( córcia 30 lat, syn 21 lat ) przeprowadzaliśmy generalny remont domu, ogród jak wiesz dopiero od 3 lat tworzymy. Co było przedtem, ono samo życie , wychowywało się dzieciaki, bo one najważniejsze. Jesteście młodzi i za kilkanaście lat będziecie mieć wszystko, i tego Wam życzę
kitek81 08:25, 21 sty 2015

Pola napisał(a)

No kochana, to męża masz fajowego
A jeśli chodzi o wydatki, u nas przez kilka lat jak dzieciaki dorosły( córcia 30 lat, syn 21 lat ) przeprowadzaliśmy generalny remont domu, ogród jak wiesz dopiero od 3 lat tworzymy. Co było przedtem, ono samo życie , wychowywało się dzieciaki, bo one najważniejsze. Jesteście młodzi i za kilkanaście lat będziecie mieć wszystko, i tego Wam życzę

Dziękuję za wszystkie mądre słowa i wsparcie nawet nie wiecie (a może wiecie), jakie to dla mnie ważne i podnoszące na duchu!
Nie mam co narzekać, bo przecież jest dobrze
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Tess 08:44, 21 sty 2015

kitek81 napisał(a)

a i z czasem wszystkiego się dorobimy marzycielką jestem i wciąż mam nadzieję na wygraną w lotka

I niech się to marzenie spełni.
kitek81 10:23, 21 sty 2015

Tess napisał(a)

I niech się to marzenie spełni.

Dzięki Kochana