masz rację, wspaniały to czas wiadomo, chciałoby się wszystko od razu i bez kredytów, ale wiem, że bez tego byśmy nic nie mieli! oby zdrowie dopisało, siły były, kredyt systematycznie się spłaca, a i z czasem wszystkiego się dorobimy marzycielką jestem i wciąż mam nadzieję na wygraną w lotka
tak powiadają w sumie jak mam wybierać, to wolę mieć kochającą rodzinę, którą mam a finansowo u nas też ok, więc nie ma co narzekać z czasem wszystko damy radę zrobić
ja też życzę Ci wszystkiego co najlepsze
No kochana, to męża masz fajowego
A jeśli chodzi o wydatki, u nas przez kilka lat jak dzieciaki dorosły( córcia 30 lat, syn 21 lat ) przeprowadzaliśmy generalny remont domu, ogród jak wiesz dopiero od 3 lat tworzymy. Co było przedtem, ono samo życie , wychowywało się dzieciaki, bo one najważniejsze. Jesteście młodzi i za kilkanaście lat będziecie mieć wszystko, i tego Wam życzę
Dziękuję za wszystkie mądre słowa i wsparcie nawet nie wiecie (a może wiecie), jakie to dla mnie ważne i podnoszące na duchu!
Nie mam co narzekać, bo przecież jest dobrze
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.