Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Kapibara 22:18, 09 cze 2015

Aniu, ależ nalot miałaś, brrr...
Widok piękny, ale ja bym nie odważyła się wyjść z domu. Panicznie boję się pszczół, os i innych, chociaż miodek to i owszem Kilka ładnych lat temu w szczycie dachu zameldowały mi się szerszenie, na szczęście jeszcze wtedy gniazdo zabrała OSP.

A propos pszczół; wysłałam mojego Ema do ogrodniczego po jakiś oprysk, bo niedawno zauważyłam kilka szerszeni szukających lokalu pod dachem garażu. Pojechał i poprosił o trutkę na pszczoły.....łatwo domyśleć się co usłyszał w odpowiedzi

Mala_Mi 22:42, 09 cze 2015

Ale akcja z pszczółkami.. zupełnie jak u Pszczółki..... też łapała w zeszłym roku rój
GorAna 11:33, 11 cze 2015

Milka napisał(a)
Ale miałam oglądania
spotkanie, fajne komentarze, śliczne ogrody, twoje zmiany w ogrodzie i piękne widoki na niebie, ale ta historia z pszczołami, to coś niesamowitego, ale miałaś odwagę i frajdę, pięknie na żywo relację nam zdałaś Aniu fajnie cię w końcu na fotce zobaczyć, od razu lepiej, tyle się nagadałyśmy na pw

Irenko, zmiany w ogrodzie bardziej, by mnie cieszyły, gdyby deszczu troche spadło....podlewanie to nie to samo.....trawa wschodzi nierówno, a druga część ogrodu ledwo dyszy.....nie wspomnę już o tym co się dzieje poza ogrodem......łubin co kilka dni temu wygladał jak piękne pole lawendowe..... zasycha
Po pszczólkach pozostała złamana gałązka i kilka niespotykanych fotek.....co do pokazania własnej fizjonomii.....lepiej jednak spotkać się na żywo.....może w końcu kiedyś się poznamy w realu
Buziaki
GorAna 11:34, 11 cze 2015

Dominika11 napisał(a)
to teraz powinien być miodzik gratis

Dominiko, mam to obiecane
GorAna 11:35, 11 cze 2015

barbara_krajewska napisał(a)

Ale rój!
A mówią, że pszczoły wyginęły.

U mnie trzmiele szaleją, ale pszczółek niewiele.

Basiu, to już drugi rój w tym roku w moim ogrodzie....jeden tylko na chwilę zawisł i poleciał dalej.....widocznie nie spodobało mu sie u ,mnie
GorAna 11:37, 11 cze 2015

Kapibara napisał(a)
Aniu, ależ nalot miałaś, brrr...
Widok piękny, ale ja bym nie odważyła się wyjść z domu. Panicznie boję się pszczół, os i innych, chociaż miodek to i owszem Kilka ładnych lat temu w szczycie dachu zameldowały mi się szerszenie, na szczęście jeszcze wtedy gniazdo zabrała OSP.

A propos pszczół; wysłałam mojego Ema do ogrodniczego po jakiś oprysk, bo niedawno zauważyłam kilka szerszeni szukających lokalu pod dachem garażu. Pojechał i poprosił o trutkę na pszczoły.....łatwo domyśleć się co usłyszał w odpowiedzi

Kiedyś dawno temu jedną z córek pożądliły szerszenie.....na szczęście ośrodek zdrowia był w pobliżu i odczulanie było natychmiastowe....wszystko dobrze sie skończyło
Z ta trutką na pszczoły, to dobre
GorAna 11:39, 11 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)
Ale akcja z pszczółkami.. zupełnie jak u Pszczółki..... też łapała w zeszłym roku rój

Aniu, ja się tylko przyglądałam i słuchałam ciekawych opowieści i pszczółkach i trutniach.....bo trochę to trwało
GorAna 11:41, 11 cze 2015

Kilka dzisiejszych ujęć Kamiennego.

pęcherznica w głównej roli

GorAna 11:42, 11 cze 2015

GorAna 11:44, 11 cze 2015

moje perukowce

susza przy kamiennym kręgu