Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

Mala_Mi 22:31, 02 kwi 2013

Z iglakiem nie pomogę, bo za słaby ze mnie spec...... też płaczę jak muszę coś przyciąć lub usunąć.... dzięki Forum idzie mi to teraz łatwiej.. a i M się nawet powoli przekonuje, ze trzeba coś przyciąć
Ładne pisanki zrobiliście, widzę, że nawet podpisane dzieła
Beatka niech nie kracze... musi być wiosna ...... ja chcę zobaczyć moje cebulowe, których mam spore ilości
Gabrysia_ 11:34, 03 kwi 2013

Marysiu...przysiadłam w Greckim zaciszu,nie rób sobie kłopotu , kawę mam swoją
Zapisuje wątek,bo muszę lecieć odśnieżać,doczytam jak wrócę
boguslawa_ma... 12:22, 03 kwi 2013

Marysiu witam poświątecznie roślinki moje z biedronki tanie i ładnie rosną a zamówione ze szkółki hosty
przyszły same korzonki wsadziłam do donic i nic a po 8 zł płaciłam tylko w biedronce wyboru nie było
Margarete 13:18, 03 kwi 2013

Maria667 napisał(a)
A to wiosna

Chyba wszystko przekwitnie pod śniegiem

Witaj Marysiu poświątecznie,
z przyjemnościa poogladałam obrazki zamieszczone z tych wrzosowisk Danusi, eh jak ja tęsknie do lata, do kolorów....
Grecja fajna nawet zimą a poza tym, u ciebie choc odrobinke wiosny przez śnieg sie przebija, u nas śniegu dowaliło duzo przez święta ( fotki z zabaw na śniegu w moim ogrodzie wstawiłam do swojego wątku) i jeszcze cały dzien sypie dzisiaj, nawet przebiśniegi nie maja szans sie pokazac...Koszmar trwa...

Maria667 13:42, 03 kwi 2013

Margarete napisał(a)

Witaj Marysiu poświątecznie,
z przyjemnościa poogladałam obrazki zamieszczone z tych wrzosowisk Danusi, eh jak ja tęsknie do lata, do kolorów....
Grecja fajna nawet zimą a poza tym, u ciebie choc odrobinke wiosny przez śnieg sie przebija, u nas śniegu dowaliło duzo przez święta ( fotki z zabaw na śniegu w moim ogrodzie wstawiłam do swojego wątku) i jeszcze cały dzien sypie dzisiaj, nawet przebiśniegi nie maja szans sie pokazac...Koszmar trwa...

Małgosiu!
Po dzisiejszych opadach śniegu już ich nie widać. Chyba przekwitną pod śniegiem
aga_k 14:03, 03 kwi 2013

Wpadam z rewizytą ten iglak o którego identyfikację pytałaś to chyba jałowiec
Maria667 14:41, 03 kwi 2013

aga_k napisał(a)
Wpadam z rewizytą ten iglak o którego identyfikację pytałaś to chyba jałowiec

Mnie też się tak wydawało, ale on nie jest kłujący , a jałowiec raczej nie da się pogłaskać
Ale może się mylę...
danuta_szwajcer 15:07, 03 kwi 2013

Witaj Marysiu po swietach mnie dzis kolejny raz zasypało wiec nie pojechałam do pracy ale juz nawet nie chce mi sie o tym pisac bo jak kazdy z nas ma dosyc tej pogody. Piękne pisanki nam pokazałas śliczne, tez bede miała duzo przycinania a może i wycinania bo tak bardzo mi nadmiar sniegu połamał , wiec bede kombinowac co z tego zrobic.Bardzo ładne masz datury, a hortensja jest czarujaca już z tymi pąkami a to masz nowa sadzonke czy przechowujesz?
iwonaj 17:56, 03 kwi 2013

Witaj Marysiu jak tam u ciebie bo u mnie to szkoda gadać, dziś cały dzień sypie i nie widać tej upragnionej wiosny i tylko szkoda tych biednych ptaków i naszych zakupionych roślin co czekają w garażach i piwnicach.
Jabeska 21:19, 03 kwi 2013

Rozbroiła mnie Twoja desperacja wiosenna mrozona kawka w zimowej grecji ja też już otworzyłam sezon ogrodowy kawa na ławeczce. Cieplutkie pozdrowienia.