Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

sylwia_slomc... 23:26, 03 lip 2015

Dziewczyny mają racje nie narzekaj, ciesz się tym co masz. Jaka jest powierzchnia twojego ogrodu? Bo co ja mam powiedzieć, z moim lotniskiem?
Marzenaka 23:30, 03 lip 2015

Jolka, piękna ta lawenda! Ma jakąś konkretną nazwę? Widziałam dziś w Lidlu wielopaki lawendy ale nie wiedziałam czy brać czy nie... I w Akacji też mają po 3,50zł a jestem na kupnie akurat.
iwka 23:40, 03 lip 2015

Jola nas tylko tak podpuszcza, Ona lubi pracować i już wkrótce będziemy podziwiać nie górki ziemi, tylko piękny cały ogród
jolka 08:14, 04 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dziewczyny mają racje nie narzekaj, ciesz się tym co masz. Jaka jest powierzchnia twojego ogrodu? Bo co ja mam powiedzieć, z moim lotniskiem?

Sylwia, ja mam 20 arów do ogarnięcia
A Ty z lotniskiem .. jesteś dla mnie no .. po prostu HERO

jolka 08:17, 04 lip 2015

Marzenaka napisał(a)
Jolka, piękna ta lawenda! Ma jakąś konkretną nazwę? Widziałam dziś w Lidlu wielopaki lawendy ale nie wiedziałam czy brać czy nie... I w Akacji też mają po 3,50zł a jestem na kupnie akurat.

Marzenka, ma mam hidkote i blue scent. Ta ciemniejsza to blue scent. A z odmianami w Akacji to raczej ciężko Nie wiem czy zwróciłaś uwagę jak mają róże opisane?? Róża żółta, róża czerwona...
jolka 08:23, 04 lip 2015

iwka napisał(a)
Jola nas tylko tak podpuszcza, Ona lubi pracować i już wkrótce będziemy podziwiać nie górki ziemi, tylko piękny cały ogród

No na to liczę, że piękniej będzie I nie podpuszczam, tylko czasem mam ..powiedzmy mniejszą motywację A obecnie takie gorąco, że dostrzegam nawet plusy gliniastej ziemi - nie wysycha tak szybko

Pozdrówka Iwcia
AnnaCh 08:52, 04 lip 2015

jolka napisał(a)
dostrzegam nawet plusy gliniastej ziemi - nie wysycha tak szybko

Ale jak już wyschnie to skała popękana jest i tragedia. W końcu z czegoś się garnki lepiło i wytrzymałe były
jolka 12:24, 04 lip 2015

AnnaCh napisał(a)

Ale jak już wyschnie to skała popękana jest i tragedia. W końcu z czegoś się garnki lepiło i wytrzymałe były

Haha, no Ty potrafisz człowieka podnieść na duchu
nicol21 18:11, 04 lip 2015

jolka napisał(a)

Hmmm.. no nie wiem Ale fajnie, że masz etykietkę. Zobaczymy po kwiatku.
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź

Ostatnio wyspana jestem, plus ta fala upałów nie pozwala mi spać

No to poczekamy na kwiatki
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
jolka 20:58, 04 lip 2015

nicol21 napisał(a)

Ostatnio wyspana jestem, plus ta fala upałów nie pozwala mi spać
No to poczekamy na kwiatki

Kwiatki już blisko I powiem Ci, że róż z nich przebija

A przy okazji inne jeżówki, już bliżej jak dalej.. ale jeszcze bez kwiatków.