No w ParkuM troszkę przesadzają, pytałam o hortensję limeligh powiedzieli mi cenę ponad 50 zł...Kulki CUDNE !!! Właśnie dzisiaj szukałam w wiadomościach nr do tego pana, bo potrzebuję 3 i się zastanawiałam, czy jeszcze ma, ale jak widzę nie brakuje Nie wiem, czy wiesz, ale otworzyli na lwowskiej nowy sklep ogrodniczy, ceny fajne, wybór spory akcesoriów do ogrodu, co do roślin średnio, malutkie mają, ale zależy kto co szuka pozdrawiam
Myślę, że będziesz zadowolona z ML, i dzięki za miłe słówka.
Wczoraj wszystko sypnęliśmy nawozem, dziś popadało, mam więc nadzieję że ładnie ogród ruszy i się zazieleni. A Doorenbosów to ja w swojej okolicy w ogóle nie widziałam. Jak coś znajdę internetowo, to oczywiście podrzucę. I 180 zł.. wydaje mi się dość drogo. Pozdrówka Kasia
Dzięki Marzenka Nowe kulki fajne są, takie okrąglutkie. Brat widział tylko fotki, i się mnie pytał czy sztuczne A ja zadowolona jestem, bo się dziś spotkałam z Panem, co mi będzie trawnik siał. Sama nie dam rady z tym perzowiskiem, koniec kropka. Będzie Pan Trawka
Dziękuję No ja się wybieram, wybieram, tylko muszę najpierw przygotować rabatę, a jak sama wiesz, że póki co pogoda do pracy w ogrodzie beznadziejna...Musimy kiedyś umówić się na jakąś kawkę