Nooo...różana elegancka będzie!!! Może lawenda faktycznie na obwódkę? Ja kupowałam w zeszłym roku w A. takie sześciopaki z malutkimi sadzonkami za jakieś psie pieniądze. Bardzo urosły. W tym roku mam nadzieję na kwitnienie
Sasanki wypaśne kupiłaś, moje sadzonki połowę niższe. Po ile kupowałaś taką różowiastą? Ładna!!!
Kasia - zostajesz Matką Chrzestną mojej różanki jak się wszystko przyjmie to jesienią robimy chrzciny co Ty na to? W tym roku nie dam obwódki bo muszę zobaczyć jak to będzie wyglądało jak się zazieleni - no i uporządkować jak co tam ma być, i chyba żeby była obwódka to trochę trzeba będzie poszerzyć... Przypatrzę się i zdecyduję, albo zaproszę Ogrodomaniaków na oględziny i porady Moje lilije ciągle widoczne tylko trzy. Sasanka na giełdzie kosztowała 4 zeta - i tak drogo bo trochę dalej były po 3 zeta no ale ja oczywiście kupiłam wcześniej Bardzo są ładne tylko nie wiem gdzie je dać... Magnolki - tfu tfu - na psa urok
Kilka fotek wiosny - donice to nie "moja bajka" - nie mam do nich talentu i cierpliwości więc robi je moja teściowa - ona ma i talent i cierpliwość To są te wczesno-wiosenne - później będzie wymiana