Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Urszulla 17:25, 30 mar 2014

Aniu, wspaniały kancik przy tej różanej rabacie, a brzegiem to aż bukszpanowy żywopłocik by się przydał A ta żurawkowa też fajna będzie ...niech się tylko te małe cuda rozmnożą, jesienią podwoisz ilość i niczym nie będzie trzeba wypełniać. chwilowo może być kora.
Się napracowałaś- ja mniej ale też swoje wizje powoli realizuję.

to natchnienia od Sylwi z ogrodu żebyś miała perspektywę
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2587-ogrod-sylwii-od-poczatku-czii?page=147
Ivvvona 20:06, 30 mar 2014

Śliczna różanka się zapowiada, a kancik wzorowy Pozdrawiam
danuta_szwajcer 20:08, 30 mar 2014

Aniu mam tyly, ostatnio nie wyrabiam, ale poczytalam, ze roze piekne kupilas no i bardzo dobrze ale jestem pod wrazeniem Twojej rabaty i kancika no Aniu po księgowemu z taką precyzja do pozazdroszczenia Chyba na nauke musze do Ciebie. Tez robilam kancik moj pierwszy w sobote ale gdzie mi tam do Twojego? Deske przykladalas, ze tak rowno? No wiec musze poprawic a darni ile z tego miałam) U mnie jeszcze duzo do robienia bo i ogrod duży. Co do sasanek Aniu to do słonka one pozniej zanikaja i na wiosne znowu wychodza i sie rozrastaja A o lilie sie nie martw u mnie tez malo co wychodza, teraz tez dopiero i piwonie zaczely powoli a juz myslalam, ze nornice je zjadly. Moze masz bardziej w cieniu, w nocy sa tez przymrozki. Pozdrawiam serdecznie
renatamama3 20:11, 30 mar 2014

Aniu ,zrobiłabym różą obwódkę z lawendy albo szałwii albo przewrotnika albo jak lubisz bukszpan to bukszpan ,było by śliczne dopełnienie .
anna_g 20:17, 30 mar 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Pięknie, czyściutko i bardzo elegancko. Twoje magnolie mnie zachwycają
Pozdrawiam

Dzięki Magda Magnolii jestem ciekawa - co też z nich dalej będzie
anna_g 20:19, 30 mar 2014

Urszulla napisał(a)
Aniu, wspaniały kancik przy tej różanej rabacie, a brzegiem to aż bukszpanowy żywopłocik by się przydał A ta żurawkowa też fajna będzie ...niech się tylko te małe cuda rozmnożą, jesienią podwoisz ilość i niczym nie będzie trzeba wypełniać. chwilowo może być kora.
Się napracowałaś- ja mniej ale też swoje wizje powoli realizuję.

to natchnienia od Sylwi z ogrodu żebyś miała perspektywę
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2587-ogrod-sylwii-od-poczatku-czii?page=147

Właśnie tak myślę że jakby się rozrosły to nie trzeba by nic tam dawać... U Syli to u Syli - Syla ma ślicznie. Ja tez raczej powoli realizuję swoje nagłe wizje Mam już kolejną więc będzie co robić
anna_g 20:20, 30 mar 2014

Ivvvona napisał(a)
Śliczna różanka się zapowiada, a kancik wzorowy Pozdrawiam

Kanciki mi się coraz bardziej podobają - ale większość rabat mam zakończona kamieniami więc tam nie bardzo - tutaj jednak jest kancik i tak co kancik to rabata ciut szersza Dzięki.
anna_g 20:24, 30 mar 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Aniu mam tyly, ostatnio nie wyrabiam, ale poczytalam, ze roze piekne kupilas no i bardzo dobrze ale jestem pod wrazeniem Twojej rabaty i kancika no Aniu po księgowemu z taką precyzja do pozazdroszczenia Chyba na nauke musze do Ciebie. Tez robilam kancik moj pierwszy w sobote ale gdzie mi tam do Twojego? Deske przykladalas, ze tak rowno? No wiec musze poprawic a darni ile z tego miałam) U mnie jeszcze duzo do robienia bo i ogrod duży. Co do sasanek Aniu to do słonka one pozniej zanikaja i na wiosne znowu wychodza i sie rozrastaja A o lilie sie nie martw u mnie tez malo co wychodza, teraz tez dopiero i piwonie zaczely powoli a juz myslalam, ze nornice je zjadly. Moze masz bardziej w cieniu, w nocy sa tez przymrozki. Pozdrawiam serdecznie

Wszyscy chyba mają tyły no bo jak tu nadążyć w wątkach które chciałoby się odwiedzić i jeszcze trochę żyć A dziękuję za chwalenie kancika. Nie miałam deski ani nic - tak na oko poleciałam i zawsze tak robię więc nie jest może taki całkiem prościusieńki ale mnie wystarczy. W ten sposób powiększam też sobie pomalutku rabatkę. Każdy kancik to ciut większa rabata chcę żeby była jeszcze trochę szersza... No tak Ty masz duuużo wiecej roboty bo i ogród duży i roślin wiecej. Pocieszyłas mnie z tymi liliami, dzięki.
anna_g 20:26, 30 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Aniu ,zrobiłabym różą obwódkę z lawendy albo szałwii albo przewrotnika albo jak lubisz bukszpan to bukszpan ,było by śliczne dopełnienie .

Zrobię jakąś obwódkę chyba Reniu - ale jeszcze nie wiem jaką. Dlatego w tym roku zobaczę jak to będzie wyglądało i potem zdecyduję. W tym roku wszelkie "dziury" pomiędzy wypelnię chyba jednorocznymi. Dzięki za odwiedziny Reniu.
anna_g 09:20, 31 mar 2014

Moje wczorajsze mini zakupy giełdowe - a i tak cieszą