Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

anna_g 15:56, 10 kwi 2014

Beatko no właśnie - te plany, plany, i święta... a tu łapki świerzbią żeby kupować, portfel ciąży Chciałoby się już... i czasem to nie jest dobre... Dziewczyny radzą coby poczekać....

Marta - też lubię te miejsca ale długo trzeba czekać aż się tak wszystko "zadomowi"...

Kindzia mówisz żeby czekać... ale jakie to trudne... Nożyc na razie nie potrzebuję na gwałt... Buźka
Urszulla 16:04, 10 kwi 2014

Aniu, trzmieliny dopiero ruszają z przyrostamiwiem jak trudno jest czekać
malgorzata_s... 17:36, 10 kwi 2014

Aniu będę u Kapiasa w sobotę z Asią Wietrzykiem może masz czas na kawkę z nami?? A na giełdę też bym się chętnie wybrałaBuziam
gierczusia 18:50, 10 kwi 2014

anna_g napisał(a)

Eluś - pomierzyłam i powinny być oki To znowu nie musi być 1,20 dokładnie - byle były większe docelowo od piwonii... Przemyślę tylko ja proszę o cieplejszą pogodę bo w takie zimno to ja nigdzie nie jadę... choć ta kawa z Tobą to mnie kusi bardziej niż trzmieliny
O nożycach owszem pisałaś ale to nic - ja też mam taką sklerozę czasami że spokojnie mogłam sobie zapomnieć Buźka

Ja się cieszę ,że Beatka potwierdziła ,bo się martwiłam ,że Ci głowę zawracam a ich już nie bedzie , albo ceny pomyliłam , co też jest możliwe

A na trzmieliny możemy też pojechać po świętach.. Może pogoda będzie lepsza , mniej ludzi będzie.. A teraz to wszyscy hurrra za dekoracjami

Ja sie dostosuje do Ciebie
gierczusia 18:51, 10 kwi 2014

anna_g napisał(a)

Kindzia mówisz żeby czekać... ale jakie to trudne... Nożyc na razie nie potrzebuję na gwałt... Buźka

Ja tam myślę ,że nożyc do gwałtów siem nie używa .....
gierczusia 18:53, 10 kwi 2014

Bea napisał(a)

Też trochę żałuję, że nie kupiłam bo cena była bardzo dobra. Latem w tamtym roku w tym samym miejscu były po 120. Kupiła 1 moja siostra i jest śliczna.

Ja Matylda nadzieję ,że ta jedyneczka z przodu liczby 125 sie gdzieś nie zamazała.......
anna_g 22:33, 10 kwi 2014

Ula - no macie rację chyba trochę można poczekac jeszcze - no chyba że się coś trafi

Ela - jeszcze się zgadamy co do wyjazdu

Gosiu - napisałam na pw.
Marta7 23:16, 10 kwi 2014

Aniu pozdrawiam i macham
Bea 08:19, 11 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Ja Matylda nadzieję ,że ta jedyneczka z przodu liczby 125 sie gdzieś nie zamazała....... [/quote,

nie zamazała się bo były na 100 po 25 tam, gdzie zakupiłaś roślinę wodną.
Bea 08:25, 11 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Beatko no właśnie - te plany, plany, i święta... a tu łapki świerzbią żeby kupować, portfel ciąży Chciałoby się już... i czasem to nie jest dobre... Dziewczyny radzą coby poczekać....

Ja się też zastanawiam, ale na swojej drodze wcześniej nie spotkałam po takich cenach.
Latem były znacznie droższe. Po 35 były wysokie i by mi odpowiadały.
I się łamię i gonię z kupić nie kupić, jechać, czekać.
Tak to jest jak jedzie się z myślą o innych zakupach.

Pozdrawiam