Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

danuta_szwajcer 11:17, 12 lip 2014

Aniu cudnie) No i jak pieknie to opisałas, tez uwazam, ze jak wazne jest dostrzec to piękno wokół nasJak naturalnie i peknie sa te Twoje" chwasty" A zdjecia psiuni rewelacja, wyslij je gdzies dalej bo są warte by je pokazac Jaka szczesliwa psiunia Milej soboty i udanych kolejnych zdjec z dzisiejszego dnia: Buziaki
Urszulla 11:58, 12 lip 2014

Aniu, u mnie takie zwykłe kwiatki rosną w ogrodzie i się też nimi zachwycam Piękne zdjęcia robisz i oddajesz piękno nawet tych najzwyklejszych niepozornych Miłego weekendowania....wypadało się już za cały tydzień
anna_g 09:42, 14 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Aniu czytałam u Danusi ,że posadziłaś BOBO czy ma kwiatki,możesz pokazać?

Bogusiu - posadziłam Bobo - dzisiaj wieczorkiem pokażę ci jak wygląda - na razie nie ma jeszcze szału kwiatów - to młody krzaczek ale zgrabny Pozdrawiam
anna_g 09:43, 14 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Aniu .. Zmieniamy nastawieni e do ogrodu tak to pięknie u Danusi napisałaś .. Na radosne

Ściskam

Radosne nastawienie do ogrodu Bardzo mi się to podoba Eluś. Dobrego tygodnia
anna_g 09:45, 14 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Aniu juz tak powoli mnie ta pogoda denerwuje, upał zle ale te ciagle deszcze, burze , nic zaplanowac ani zrobic. Jedynie co pozytywne to nie musze podlewac) Ciekawe dlaczego Ci te horti nie kwitna? moze za bardzo przycielas? Nic nie widac zeby paczki sie tworzyly? U mnie nawet Polar co kupilam w tym roku i posadziłam go zle to juz zaczyna miec duzo paczkow. Zaczyna mnie kusic dębolistna tylko musze poszukac gdzie posadzic? Milej i udanej soboty, jak najwięcej radosci i duzo ciekawych zdjec zrob Buziaki Aniu

Myślisz, że mogłam je za bardzo przyciąć? no przyznaję, że ciachnęłam je sporo... może jeszcze się zbiorą do kwitnienia, zobaczę - jak nie to będę miała w tym roku tylko zielone krzaczki W zeszłym roku kupowane też kwitly... w tym jakiś strajk czy cuś
MagdalenaK8 19:21, 14 lip 2014

Pięknie sielsko anielsko, a towarzyszka spacerów super...zdjęcia są piękne.
Pozdrawiam
Kindzia 19:25, 14 lip 2014

Ania jesteś nieprzeciętnie wrażliwa!!! Ja zupełnie nie widzę piękna takich roślin...chyba, że na Twoich zdjęciach...

Dla mnie najładniejsze suni z dmuchawcem
malgorzata_s... 19:34, 14 lip 2014

Aniu fotki cudne Mus kupić lustrzankę i zgłosić się na kurs do ciebie
Buziaczki
gierczusia 20:27, 14 lip 2014

Ja tez myślę o kursie fotograficznym u Ciebie .. Zachwycasz mnie nieustannie tymi zdjęciami.. Serio ..

Moje nastawienie do ogrodnictwa zaczęło się zmieniać w trakcie wizyty w Anglii..spodziewałam sie jakiegoś napuszonego stylu ,wielka światowa wystawa...aaa...szał ciał ....a tu takie zwykle kwiaty : maki , krawniki , koniczyny , pełniki.... Naprawdę spojrzalam na to wszystko innym okiem .. I to mi sprawia tyle radochy .. Bo to w sumie ma tak przecież być .. Ściskam Cię Aniu , życzę Ci dobrego tygodnia , niech Cię w robocie nie wykończą

I rób dalej te zdjęcia
anna_g 22:49, 14 lip 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Pięknie sielsko anielsko, a towarzyszka spacerów super...zdjęcia są piękne.
Pozdrawiam

dzięki Madzia... sielsko i anielsko by natura Ale dzisiaj bedzie troche bardziej ogrodowo