Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

danuta_szwajcer 23:15, 10 cze 2016

No cudna jest ta róża, kolor boski No i te Twoje zdjęcia Mam nadzieje, że aparat jutro będziesz miała z sobą?Buziaki
anna_g 07:54, 11 cze 2016

Kindzia napisał(a)

Nie spiesz się z wywalaniem. To młodziak! Daj jej czas. Róża potrzebuje trzech lat żeby pokazać swoje piękno.
Gdybym tak zrobiła jak Ty chcesz dzisiaj nie miałabym Alchymista...w pierwszym roku nie kwitł, w drugim miał dwa kwiaty...

Hmmmm... jak tak mówisz to dostanie jeszcze rok - chyba... Trzeci sezon ją mam - w zeszłym roku miała2 kwiatki w tym roku nic... To ja nie wiem czy ona ma zamiar coś pokazać
anna_g 07:55, 11 cze 2016

Milka napisał(a)
Cudne fotki, a widoczki od Kapiasa tez inspirujące, pozdrawiam, fajnie że jesteś

Dzięki Irenko - fajnie że zaglądnęłaś U Kapiasa naprawde jest pięknie
anna_g 07:56, 11 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)
No cudna jest ta róża, kolor boski No i te Twoje zdjęcia Mam nadzieje, że aparat jutro będziesz miała z sobą?Buziaki

Rodek gotowy do drogi, baterie się ładują
Urszulla 18:43, 11 cze 2016

To Wy jutro u Kapiasa będziecie buszować z aparatami? pozdr.
anna_g 23:57, 11 cze 2016

Urszulla napisał(a)

Nie ja dzisiaj byłam u Danusi - zawoziłam jej rodka który u mnie nie mial za dobrych warunków. Już posadzony - teraz ma fajnie bo rośnie sobie w zacisznych, cienistym miejscu i ma kolegów

Nie ma

i jest

Myślę, że będzie mu tam dobrze
danuta_szwajcer 04:48, 12 cze 2016

No bardzo zmienił i upiększył Twój rodek tę rabate, jeszcze pare poprawek i dosadze z przodu azalie japońskie i będzie oki, tylko jeszcze ten widok z tyłu Miło było Aniu, że przyjechałaś i jak zawsze tak fajnie spędziłam z Tobą czas i jak zawsze za mało
danuta_szwajcer 04:51, 12 cze 2016

Urszulla napisał(a)

Do Kapiasa to myśle, że też razem z nami się wybierzesz? Bo aż wstyd, że ja tam jeszcze nie byłam a potrzebuje inspiracji na nowe plany i zmiany w ogrodzie. No i wczoraj powrócił temat bonzai no wiesz Ula....
anna_g 09:24, 12 cze 2016

Do Kapiasa to myśle, że też razem z nami się wybierzesz? Bo aż wstyd, że ja tam jeszcze nie byłam a potrzebuje inspiracji na nowe plany i zmiany w ogrodzie. No i wczoraj powrócił temat bonzai no wiesz Ula....

No bo pamiętasz Ula że w tworzeniu bonsaja to miałyśmy mieć czynny udział A z tym Kapiasem to zdecydowanie jestem za
anna_g 09:27, 12 cze 2016

No bardzo zmienił i upiększył Twój rodek tę rabate, jeszcze pare poprawek i dosadze z przodu azalie japońskie i będzie oki, tylko jeszcze ten widok z tyłu Miło było Aniu, że przyjechałaś i jak zawsze tak fajnie spędziłam z Tobą czas i jak zawsze za mało

Wpasował się idealnie jakby od zawsze tam był Cieszę się że znalazłaś dla niego miejsce - teraz tylko trzymam kciuki żeby się przyjął bo w końcu "zrobiłyśmy mu na paskudę" i przesadzany był w najmniej odpowiednim momencie.
U Ciebie jest zawsze fajnie - i czas ucieka niepostrzeżenie - ja się dopiero w samochodzie zorientowałam która jest godzina... aż mnie zatkało i głupio mi było że Was tak przetrzymałam... następnym razem po prostu mnie wykopcie