Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

gierczusia 18:35, 06 kwi 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Dziękuję Wam, kochani, za ciepłe przyjęcie moich zmian ogrodowych Bukszpanów nie dosadzam pomiędzy, bo krzewy są bardzo geste i powinny szybko się połączyć, tworząc szpaler. Szpalerem bukszpanowym otoczyłam caly placyk wypoczynkowy, zastępując tym samym podsychające latem żurawki, które poszły 'w inne ręce" i częściowo nad rzekę.

Lecem pędem te zmiany oglądać , bo ostatnio doba cuś dla mnie zbyt krótka i nieczasowa jestem.....
gierczusia 18:39, 06 kwi 2014

Ufffff .. Znalazłam " akcję bukszpanową ".... Bedzie naprawdę zarąbiście a ja tak lubię oglądać zdjęcia typu przed i po .... Można zauważyć wtedy tyle różnych fajnych pomysłów..aaaa.....

A ta różowa sasanka .... .. To po prostu nie mam słów .. Uwielbiam taki nieoczywisty róż ....

Ściskam Aguś .. Jurajski jak zwykle cudowny
AgnieszkaW 19:55, 06 kwi 2014

Joasiu, dzięki. starałam się równo posadzić

Nati, to trudne pytanie, bo pomysły rodzą się albo nagle, albo dojrzewają powoli - ten dojrzewał powoli, ale systematycznie (jeśli tak można powiedzieć).

Aganiu, dzięki.

Mariolko, ja już nie nasadzam pomiędzy. Zostaje tak jak jest (odległość, którą zachowałam, była przemyślana i celowa od początku). Nie wiem, jak to wygląda u Ciebie, bo nie widziałam. Podaj nr strony, to zobaczę

Gosiu, uda się powoli zrealizować wszystkie marzenia. Sasanki czerwone się trafiają, a potem i tak się mutują i powstają nowe, inne kolory.

Kasiu, dziękuję.

Agatko, zapraszam częściej

Anitko, szałwie te niższe też mam (chociaż nie wiem, czy to ta sama odmiana, co u Ciebie), ale na innej rabacie (niebieskie i różowe). Bardzo je lubię. Muszę zobaczyć u Ciebie. Wybrałam bukszpan ze względu na całoroczny wygląd.

Elu, jak miło, że wpadłaś do mnie zobaczyć sasanki i obwódki

Buziaki dla Was
AgnieszkaW 20:20, 06 kwi 2014

dzisiejsze pismo obrazkowe:
Ivvvona 22:39, 06 kwi 2014

Zaglądam z nadzieją na nowe fotki i nie zawiodłam się Jak zwykle pięknie. Żagwin coraz bardziej ukwiecony, a kępy sasanek też robią wrażenie. Moje to przedszkolaki. Pozdrawiam
jotka 22:42, 06 kwi 2014

U Ciebie kończę spacery po ogrodach, bo zdecydowałam sie,że usne na piduszce zagwinowej
Kasik 22:44, 06 kwi 2014

Zaraziłaś już chyba wielu tym żagwinem. Widywałam go już wiele razy, ale dopiero u Ciebie zobaczyłam tak piękny, spektakularny efekt.

Cudeńko.
bartek_luberda 23:12, 06 kwi 2014

Żagwin sasanki super Jeśli chodzi o wiatraki to są od dwóch lat i mi wcale nie przeszkadzają W normalny dzień trzeba się wsłuchać to słychać szum ale jak jest duży wiatr to jak by się stało blisko trasy samochodowej ale w domu cisza Zależy kto jak ma okna bo jest też cały dzień mruganie i to jest denerwujące Właśnie jest afera bo jeszcze chcą postawić 8 szt O wiatrakach można poczytać farma wiatrowa w Pągowie

Mala_Mi 23:16, 06 kwi 2014

Masz najpiękniejszy żagwin na świecie........ swój motywuję opowiadając jaki jest Twój... niech sie spręża....
barbara_kraj... 01:00, 07 kwi 2014

A u mnie dopiero zaczyna kwitnąć - ten, co w zacisznych miejscach rośnie