A ja skopiuję to co napisałam u siebie:
"Miłe są życzenia... i nie jest tak, że mnie one nie cieszą.. aż tak stuknięta nie jestem. Ale jak każdy każdemu złoży życzenia na forum .. ja sama mam dodanych do obserwowanych 400 wątków (część tematycznych). Dodaję te co lubię.. jedne bardziej inne mniej... i niech złoże 300 życzeń.. i te 300 dostanę od innych... to daje 600 postów. Życzeń u mnie będzie 30 stron i ja też zapcham swoim obrazkiem 30 stron. Wątków z ogrodami jest 1800.. niech aktywnych będzie tylko 500 x300 = 150 000.. 10 postów na stronę... daje to 15000 stron!!!!
I miłe życzenia są jak je mam u siebie.. miło jak je składam dla innych... a resztę nie czarujmy się.. mijamy wzrokiem i nie czytamy ich.. tylko przesuwamy strony.. i w tym wszystkim uciekają informacje.
To nie brak szacunku czy brak sympatii ..tylko zdrowy rozsądek.. Małej MI "
I tak jak napisali inni... żadne to wyróżnienie, jak u każdego jest to samo..
Proponuję nie wklejać życzeń na zasadzie u każdego to samo!!!! Jak już chcemy napisać kilka miłych słów z życzeniami to jestem ZA, ale nie róbmy kopiuj-wklej.
Są osoby na Forum które zapodały sobie dużo trudu aby napisać życzenia, jedyne i niepowtarzalne.... należy je docenić..
Kopiuj-wklej to nic innego jak spam.. nawet jak w dobrej wierze.. i nie chcę nikogo urazić.. doceniam życzenia które dostałam, ale ......
Pyskata jestem to mogę sobie pozwolić na być niemiłą ... mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.