Mój skromny głos też jest za tym by życzenia z okazji świąt składać w jednym wątku, zajmie to mniej czasu, nikogo się nie pominie i wątek nie zginie w natłoku informacji.
Kasować nie ma co, bo to szkoda pracy .... i życzenia składamy z dobroci serca, z sympatii i by pokazać, że lubimy gdzieś zaglądać, jest to też pewna forma by coś napisać i ujawnić się, że wchodzimy do jakiś wątków... ale uważam jak Zbyszek.. jakiś wyczekiwany kfiotek może umknąć w powodzi życzeń jak ciotka w burakach A i tak przecież wiemy do kogo lubimy zaglądać i komu życzymy jak najlepiej.
Zdecydowanie: w jednym wątku, do tego celu przeznaczonego. Będą bardziej indywidualne, tak, jakby autor podpisał je własnoręcznie. Powielanie takich samych życzeń nie dodaje im wagi, wręcz odwrotnie.
Zapoczątkowaną dyskusję warto podsumować decyzją. Do nastepnych świąt daleko, pozostają jeszcze gratki setkowe. Bo posty o niczym, chyba się pod dyskusję nie załapią?
Pozdrawiam
Można przecież zaznaczyć komu szczególnie za coś dziękujemy, albo coś podobnego.
Posty o niczym i cytowanie cytatów to całkiem inna sprawa i nie wiem czy zauważyliście, Roni zrobił coś, że można zacytować tylko ostatnią wypowiedź a nie "piętrowanie" cytatów. To pomaga, bo jak cytuje się kilka zdjęć wielokrotnie to można niestety zgubić sedno sprawy.
Uczmy się nie pisania postów o niczym. Spróbujmy dłużej poświęcić czas dla danego wątku, jeśli chcemy coś napisać, to niech będzie to rzeczowe Chociaż ja osobiście się cieszę nawet z uśmieszków, bo wiem że ktoś zagląda
Absolutnie popieram. Ten temat przewijal sie juz przy okazji poprzednich Swiat, jednak jakos sie nie udalo nam samym okielznac
Dostosuje sie z przyjemnoscia