Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Debra 23:06, 19 sie 2013

bacha2224 napisał(a)
Krysiu listę w wątku spotkaniowym juz podpisałam.

Basiu, dzięki wielkie, bardzo mi to było potrzebne
kitek81 23:14, 19 sie 2013

Krysiu, nie martw się, na pewno wszystko wypadnie idealnie-ja już teraz modlę się o pogodę na ten dzień
Debra 23:15, 19 sie 2013

kitek81 napisał(a)
Krysiu, nie martw się, na pewno wszystko wypadnie idealnie-ja już teraz modlę się o pogodę na ten dzień

A będziecie ?
kitek81 23:16, 19 sie 2013

postaram się, ale jeszcze nie wpisuję się na pewniaka, bo wiesz, jak to jest z dzieciakami, jak na złość się wtedy rozchorują!
Slawko 23:16, 19 sie 2013

Szkoda, że nie mogę być z Wami we wrześniu na spotkaniu Mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze Czekam więc na relację Pozdrawiam Cię Krysiu
Debra 23:20, 19 sie 2013

kitek81 napisał(a)
postaram się, ale jeszcze nie wpisuję się na pewniaka, bo wiesz, jak to jest z dzieciakami, jak na złość się wtedy rozchorują!

Wiem, wiem, ale mam nadzieję, że się uda!
Trzymam kciuki i do zobaczenia - mam nadzieję
Debra 23:21, 19 sie 2013

Slawko napisał(a)
Szkoda, że nie mogę być z Wami we wrześniu na spotkaniu Mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze Czekam więc na relację Pozdrawiam Cię Krysiu

Dziękuję!
A może jednak dolączysz?
Zapraszam, chyba jednak będzie nas sporo )))
Slawko 23:26, 19 sie 2013

Jakby było bliżej to skorzystał bym z zaproszenia z wielką przyjemnością Może jak wprowadzą te pociągi Pendolino, to nawet do Gdańska przyjadę na spotkanie
grembosia 23:32, 19 sie 2013

Debra napisał(a)

Grembosiu, ogromne ryzyko z tą psią decyzją rozumiem chęć posiadania psa, bo sama zawsze miałam, ale ten Twój wypieszczny ogród i pies ?
Może być super, ale wiesz może być bardzo trudno.

Pewnie trzeba przewartościować co lepiej - piesek, czy idealny ogród

Niestety, dzieci już od paru miesięcy nie dają mi żyć, chociaż nie powiem- mnie też psinki brakuje, dlatego zapadła decyzja o przygarnięciu jakiegoś małego kundelka, bo mały psiak, to jednak mniejsze straty w ogrodzie, chociaż wcale tak nie musi być, zdaję sobie sprawę...
A mój ogród wcale nie musi być idealny, liczę się z drobnymi problemami, oby nie były ogromne.
Debra 23:32, 19 sie 2013

Slawko napisał(a)
Jakby było bliżej to skorzystał bym z zaproszenia z wielką przyjemnością Może jak wprowadzą te pociągi Pendolino, to nawet do Gdańska przyjadę na spotkanie

Może masz jednak jakiś baaardzo ważny biznes w Warszawie do załatwienia w okolicach 7 września
Pociągiem to ile - 6 godzin?
Strasznie dawno nie byłam na Śląsku, ale był czas, że bywałam często