Też je uwielbiam powoli
Masz rację, zauważyłam, że łatwo je podzielić.
Mam zamiar je dzielić za jakiś czas, dzięki za dodatkowe wsparcie w kwestii teorii dzielenia
Debro,Twoja Ice Dance wyglada slicznie!
Nie wiem czy one takie latwe, raczej masz dobra reke
Nasza Ice Dance cherlawa I watla, czego przyczyn upoatrywalam w upalach ale u Was tez niezle grzalo
wiec chyba jednak lepiej jej u Ciebie
Na spotkanie dzialkowca nie dotrzemy niestety, a szkoda bo mam z Warszawskich dzialek piekne wspomnienia z dziecinstwa WInogrona, brzoskwinie I pyszne jezyny, w czasach gdy na Pomorzu z owocow dostepne byly glownie jablka Niestety nasz urlop w Pl juz sie skonczyl, nastepny niepredko ... ALe bede Wam kibicowac I czekac na fotorelacje!
Oj, Joasiu, jaka miła jesteś Myślę, że trafiła mi się świetna sadzonka i tyle
Ona kocha słońce. Upał, nawet ten najstraszliwszy, nic jej nie robił. No jak tu nie uwielbiać takiej trawki
Szkoda, że nie ma takiej szansy byś była z nami we wrześniu, ale to w pełni zrozumiałe. Może za rok ....
Miło Cię znowu widzieć, wspaniała relacja ze spokania, masz cudowną rodzinę, cudowne miejsce na ziemi, gratuluję i życzę szczęścia dalej, bo na razie jest, odpukuję
Zobaczyłam doniczkowy parapet - na podgonienie roślinek
potem już większe trafily do ziemi
ogrodek piknie wsyszedł
ladne zbiory owoców, właśnie dla takich chwil warto mieć drzewka owocowe
wsadziłąm juz klika, sa jescze młode troche czsu minie nim wydadzą plon
Moje trawy poczuły się dobrze w moim ogrodzie, rosną jak szalone. Dlatego będzie ich więcej. Lubię rośliny które nie marudzą, nie chorują i pięknie rosną. A takie są właśnie moje trawki. Pozdrawiam