Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

Loosiuu 11:37, 10 lip 2013

Obornik tylko przekompostowany, bo świeży spaliłby rośliny Jest to najprostszy sposób użyźnienia gleby. Działa przez około 4 lata, wspomagając rośliny i różne drobnoustroje. Najmocniej w pierwszym roku. Potem jego działanie słabnie, ale można dosypać odrobinę granulowanego i będzie ok
AlicyaLK 11:38, 10 lip 2013

polinka napisał(a)
Alu u mnie tez wszystko powolutku, spokojnie. Brak czasu i kasy to dwa podstawowe u nas spowalniacze. Do tego jak się większość prac wykonuje samemu to wiadomo, że nie będzie takich szybkich i spektakularnych efektów jak przy budowlańcach Ale myślę, że powoli, powoli i za kilka lat z łezką w oku będziemy wracać do tych naszych początków ogrodnictwa. Jeszcze troszkę i urlop przed Tobą a wtedy pewnie coś nadgonicie i będziesz mega szczęśliwa

Tak jest! I tego się trzymajmy! Mądrze mówisz Polinka!
AlicyaLK 11:39, 10 lip 2013

Loosiuu napisał(a)
Obornik tylko przekompostowany, bo świeży spaliłby rośliny Jest to najprostszy sposób użyźnienia gleby. Działa przez około 4 lata, wspomagając rośliny i różne drobnoustroje. Najmocniej w pierwszym roku. Potem jego działanie słabnie, ale można dosypać odrobinę granulowanego i będzie ok [/quote

Dziękuję!!
gusiarz 14:55, 10 lip 2013

Alu - zaglądam i podczytuję. Lenie chodziło o Anulę_wn - "Mój mały raj na ziemi" - zajrzyj do Ani koniecznie - ogród bajka !!!
AlicyaLK 15:05, 10 lip 2013

gusiarz napisał(a)
Alu - zaglądam i podczytuję. Lenie chodziło o Anulę_wn - "Mój mały raj na ziemi" - zajrzyj do Ani koniecznie - ogród bajka !!!

Dzięki Aga

U mnie nuda na forum, ale dziś postaram się wrzucić foty moich wczorajszych pięknych zakupów
17:34, 10 lip 2013
AlicyaLK napisał(a)

Pan Trawka to trawki.pl - Pan jest bardzo miły... możesz wcześniej zadawać pytania... ja jestem bardzo zadowolona z moich zakupów. Przez Allegro nic nie zamawiałam.
Wczoraj natomiast odbierałam zakupy z http://www.kwietnik.com.pl/ i też bardzo ładne wszystko dostałam... zdjęcia postaram się wrzucić dzisiaj, jeśli będzie jeszcze jasno jak przyjadę do domu.

Kochana jesteś. Dziekuje!!!
AlicyaLK 17:38, 10 lip 2013

Kalamandyna napisał(a)

Kochana jesteś. Dziekuje!!!

kwietnik.com.pl to szkółka Bergenia koło Wieliczki... nie wiem z jakiej części Małopolski jesteś, ale może będziesz mogła się umówić i tam podjechać! Pan był super miły, marudziłam, wymieniałam rośliny, a on nic... z uśmiechem na twarzy przynosił roślinki
17:41, 10 lip 2013
AlicyaLK napisał(a)

kwietnik.com.pl to szkółka Bergenia koło Wieliczki... nie wiem z jakiej części Małopolski jesteś, ale może będziesz mogła się umówić i tam podjechać! Pan był super miły, marudziłam, wymieniałam rośliny, a on nic... z uśmiechem na twarzy przynosił roślinki

Jestem z Tarnowa więc dla mnie to 35 minut jak jadę bez męża z mężem to 45 Super, już się nie mogę doczekać!!
AlicyaLK 17:46, 10 lip 2013

Kalamandyna napisał(a)

Jestem z Tarnowa więc dla mnie to 35 minut jak jadę bez męża z mężem to 45 Super, już się nie mogę doczekać!!

taki z Ciebie pirat drogowy? No proszę!
17:52, 10 lip 2013
AlicyaLK napisał(a)

taki z Ciebie pirat drogowy? No proszę!

Eeee tam pirat, jeżdżę jak pijany zając raczej Czasami się zdarzy..... a potem to już tylko telefon do przyjaciela albo maślane oczy do miłych panów z radarem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies