Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kraina Czarów w fazie projektów

Kraina Czarów w fazie projektów

baraga1904 09:21, 23 lip 2013

...podglądam zdjecia i trwające prace....
..bluszczyk zarośnie no i limki będą większe - wszystko zasłonią...
...pozdrawiam...
AlicyaLK 09:21, 23 lip 2013

Przed:

Po:

AlicyaLK 09:22, 23 lip 2013

baraga1904 napisał(a)
...podglądam zdjecia i trwające prace....
..bluszczyk zarośnie no i limki będą większe - wszystko zasłonią...
...pozdrawiam...

Na to liczę
AlicyaLK 09:26, 23 lip 2013

A troszkę bliżej to wygląda tak - z jednej strony:

Z drugiej strony

Muszę jeszcze dokupić trochę traw i żurawek, bo rabatka mi się rozrosła w trakcie prac , ale to już pikuś
AlicyaLK 09:36, 23 lip 2013

Margarete napisał(a)
Wpadłam z rewizytą, cofnęłam sie troche żeby poczytac co u ciebie i widze nową rabatę - choć nie w całości, widze zmiany na tarasie, czytam o fotkach - no to ja też z niecierpliwości przebieram nogami jak moje poprzedniczki we wpisach i czekam na fotki....
Pozdrawiam

Małgosiu dziękuję za wizytę powolutku sobie działamy... nie ma wiele czasu, to też nie zaszalejemy, tak, że w tydzień powstanie wszystko! A szkoda

Rabatki jak widzisz w zasadzie są już dwie... trzecią będę robić w przyszłym tygodniu i kończyć tą długą wzdłuż chodniczka

Mam nadzieję, że M się upora z dotychczasowymi pracami i przygotuje porządne ogrodzenie przeciwpsowe żeby nie straszyło ludzi tylko psy no i lecimy z tematem dalej Mam zamiar zakończyć w tym sezonie prace z przodu domu i rozpocząć prace w tyle... a co z tego będzie to zobaczymy, czy pogoda, czas i fundusze dopiszą

Pozdrawiam słonecznie
AlicyaLK 09:38, 23 lip 2013

regli napisał(a)
No i nie ma obiecanych fotek

Już są... a ta z dedykacją dla Ciebie

Hosta od Ciebie pięknie kwitnie

Ta duża w samym rogu, co króluje nad pozostałymi (fotki powyżej)) - też od Ciebie i też zaczyna kwitnąć
regli 11:29, 23 lip 2013

Pięknie u Ciebie Naprawdę Kawał roboty odwaliliście. Hosty i żurawki, to bardzo wdzięczne roślinki. Pięknie się rozrastają. Ta hosta w rogu rośnie właśnie tak wysoko i góruje nad innymi. Cieszę się, że się przyjęły moje podarki i choć odrobinę przydały
AlicyaLK 11:36, 23 lip 2013

regli napisał(a)
Pięknie u Ciebie Naprawdę Kawał roboty odwaliliście. Hosty i żurawki, to bardzo wdzięczne roślinki. Pięknie się rozrastają. Ta hosta w rogu rośnie właśnie tak wysoko i góruje nad innymi. Cieszę się, że się przyjęły moje podarki i choć odrobinę przydały

Dzięki za miłe słowo Wiesz, ja to bym chciała już mieć hostowisko-trawowisko-żurawkowisko, a nie kora z prawej, kora z lewej ale jak widziałam efekty jak u Polinki wszystko urosło, to mam nadzieję, że u mnie też... za dwa tygodnie zacznę podlewać florovitem... tylko muszę sprawdzić, kiedy przestać

Pozostałe hosty też już w ziemi ale to jeszcze musisz mi dać ze dwa tygodnie na ujawnienie

Jeszcze tylko 3 czekają w doniczkach, ale mają się bardzo dobrze Buziaczki
aleksandra_g 16:11, 23 lip 2013

przestudiowałam już wszystko i teraz będę na bieżąco! super! bardzo fajnie to się wszystko zapowiada! uwiódł mnie Twój taras i konsekwencja z tą ostatnią ja odstaje i to bardzo! Pozdrawiam i oczywiście będę zaglądać
AlicyaLK 16:29, 23 lip 2013

aleksandra_g napisał(a)
przestudiowałam już wszystko i teraz będę na bieżąco! super! bardzo fajnie to się wszystko zapowiada! uwiódł mnie Twój taras i konsekwencja z tą ostatnią ja odstaje i to bardzo! Pozdrawiam i oczywiście będę zaglądać

Witaj Alex w moich skromnych progach
Trochę się teraz u nas ruszyło, to mam nadzieję, że będzie co pokazać w najbliższym czasie jeszcze
tej konsekwencji to nie chwal przed zachodem słońca... bo jeszcze trochę mam do zagospodarowania kto tam wie, co mi do głowy wpadnie