Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 08:21, 04 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Czerwone buki późno zaczynają , nie ma co reklamowac , u mnie dopiero pierwsze paki pękają.

Przed chwilą drugiego rozdłubałam Masz rację Bogdziu, obydwa żyją

Kindzia 08:22, 04 maj 2014

AniaDS napisał(a)
Kasiu, współćzuję gradobicia, nawet nie chcę myśleć, jak Ci serce pękało w tym momencie .
Obok nas (szczęście w nieszczęściu) było to samo, zaledwie kilka km obok grad sadł tak duży, że ponoć pół dnia leżał w ogrodach, ulic nie było, tylko rwące rzeki.

Masę liści pourywało, trochę złamało, nie wiem czy werbena się wyliże...dojdziemy do siebie

U nas jeszcze wieczorem gdzie nie gdzie gradzisko leżało w ogrodzie.
Kindzia 08:24, 04 maj 2014

I meldunek pogodowy : w nocy przymrozku nie było, +1 najzimniej, teraz słoneczko świeci , jest + 6.

Czekam na Kondzia z kurami
Kasik 08:37, 04 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Przed chwilą drugiego rozdłubałam Masz rację Bogdziu, obydwa żyją

No widzisz. zaraz dadzą czadu i będzie się czym cieszyć. U nas dzisiaj z rana -1 .Wczoraj do późna latałam z doniczkami i każdą begonię przykryłam. Chyba je uratowałam.

Buziaki - dziś jadę do Przytoku- a wiesz co to oznacza? ( Te zakupy ogrodowe to jak narkotyk- jak nie zażyjesz- to nie żyjesz)
Kindzia 08:45, 04 maj 2014

Kasik napisał(a)

No widzisz. zaraz dadzą czadu i będzie się czym cieszyć. U nas dzisiaj z rana -1 .Wczoraj do późna latałam z doniczkami i każdą begonię przykryłam. Chyba je uratowałam.

Buziaki - dziś jadę do Przytoku- a wiesz co to oznacza? ( Te zakupy ogrodowe to jak narkotyk- jak nie zażyjesz- to nie żyjesz)

Była właśnie u Ciebie zobaczyć jak tam...

Zakupy obowiązkowo musisz pokazać U mnie pauza zakupowa Czekam na żywopłocik buksikowy, ma przyjechać do mnie niedługo
Kasik 08:59, 04 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Była właśnie u Ciebie zobaczyć jak tam...

Zakupy obowiązkowo musisz pokazać U mnie pauza zakupowa Czekam na żywopłocik buksikowy, ma przyjechać do mnie niedługo

Przyjedzie, przyjedzie. Tylko się dodzwonić muszę.

Już próbowałam 2 razy i poczta mi się zgłasza, ale może dlatego, że wolne. Jutro kolejne podejście. Zmęczę Pana od buksików- może gdzieś na wypoczynek się udał.
Urszulla 09:09, 04 maj 2014

No to czekam na relację kurowo-spotkaniową
Całuję niedzielnie
Bogdzia 12:42, 04 maj 2014

Ja też jestem ciekawa tych gości co bedą u Ciebie.Zdjecia mile widziane.
polinka 12:49, 04 maj 2014

Kasiu dobrze, że słoneczko u Ciebie od rana, wszystko ładnie osuszy i Kondziu będzie mógł robić zdjęcia
Miłego spotkania życzę i wpadnę wieczorem na fotki
malgorzata_s... 13:00, 04 maj 2014

Kasiu na szczęście dołem nie przymroziło Na Skrzycznym bialutko w południe jeszcze nie zlazło. Ja wczoraj w Książu byłam i w Świdnicy i wieczorem we Wrocławiu z młodzieżą na wycieczce bo mi wypominali że krzoki zz Wrocławia to tak a oni to nie Buziam i miłego spotkanka