Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kasik 15:15, 03 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Bordowo ładnie na żwirku wyglądają, na korze giną. Zależy gdzie je chcesz. Na tych targach ogrodniczych też takie ciemne, bordowe można było za 5 zł kupić. Tylko, że u mnie nie było by ich widać
Zdaj relację jutro

Pokazałam zdjęcie gdzie chcę je posadzić u siebie.
anna_g 15:17, 03 maj 2014

Widziałam te kanciki... Cud miód i orzeszki... Brawo eMuś Kindziowy Taką brzytwę to trudno zobaczyć... talent ma eM. Pewnie że se zrobicie - absolutnie w to nie wątpię... Miłego weekendu Kindzia i teraz się tylko relaksuj
polinka 16:03, 03 maj 2014

Kasiu przytulam mocno. Najgorsze jak człowiek poświęci dużo pracy i energii a tu w ciągu kilku minut pogoda niszczy efekt Ale to chyba jedyna rzecz na którą nie mamy wpływu i nie wiadomo jak byśmy się denerwowali to nic to nie da. Dobrze, że to początek sezonu ogrodowego, rośliny jeszcze mają dużo czasu na regenerację i na pewno dojdą do siebie
Miłego spotkania niedzielnego życzę
danuta_szwajcer 18:59, 03 maj 2014

Kasiu teraz czytam jakie kataklizmy u Ciebie, wspolczuje bo wiem jakie to uczucie bo w zeszlym roku tez mi grad tak poniszczyl i jaki czlowiek jest zly. a u mnie sucho i nic nie podlało a deszcz bardzo potrzebny. Teraz to sie martwie, czy nie wymrozi bo zimno tam jest koszmarnie i czy rano biało nie bedzie. Wnerwia mnie ta pogoda bo co rusz jakies anomalie pogodowe i nic nie zrobimy Pozdrawiam serdecznie
Kindzia 19:36, 03 maj 2014

Kasik napisał(a)

Pokazałam zdjęcie gdzie chcę je posadzić u siebie.

Już lecę
Kindzia 19:48, 03 maj 2014

anna_g napisał(a)
Widziałam te kanciki... Cud miód i orzeszki... Brawo eMuś Kindziowy Taką brzytwę to trudno zobaczyć... talent ma eM. Pewnie że se zrobicie - absolutnie w to nie wątpię... Miłego weekendu Kindzia i teraz się tylko relaksuj

Fajnie mu wyszło Trochę zniszczyło, ale tylko trochę

Tą naniesioną ziemię już usunął, pod róże (te wypłukane) podsypał

Już jestem do ludziów podobna, mogę do pracy wracać
Kindzia 19:50, 03 maj 2014

polinka napisał(a)
Kasiu przytulam mocno. Najgorsze jak człowiek poświęci dużo pracy i energii a tu w ciągu kilku minut pogoda niszczy efekt Ale to chyba jedyna rzecz na którą nie mamy wpływu i nie wiadomo jak byśmy się denerwowali to nic to nie da. Dobrze, że to początek sezonu ogrodowego, rośliny jeszcze mają dużo czasu na regenerację i na pewno dojdą do siebie
Miłego spotkania niedzielnego życzę

Polinko dziękuję za pocieszenie, już mi złość przeszła na aurę. Powoli odrośnie Praca w ogrodzie to dla nas relaks, choć często wieczorem nie dający o sobie zapomnieć Damy radę

Znamy się już, na pewno będzie superzasto
Kindzia 19:53, 03 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu teraz czytam jakie kataklizmy u Ciebie, wspolczuje bo wiem jakie to uczucie bo w zeszlym roku tez mi grad tak poniszczyl i jaki czlowiek jest zly. a u mnie sucho i nic nie podlało a deszcz bardzo potrzebny. Teraz to sie martwie, czy nie wymrozi bo zimno tam jest koszmarnie i czy rano biało nie bedzie. Wnerwia mnie ta pogoda bo co rusz jakies anomalie pogodowe i nic nie zrobimy Pozdrawiam serdecznie

Pamiętam Twoje lilie w zeszłym roku po gradzie...nawet o Tobie myślałam, jak swoje lilie poszarpane oglądałam...ale u mnie będą kwitły, nie jest najgorzej.
Nie wymrozi u nas Danusiu, dopiero prognozy oglądałam, u nas w nocy ma być 2 stopnie, potem już tylko cieplej...z burzami
Buziolek
Bogdzia 20:42, 03 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Latam ciągle do buków, bo słabo im idzie...zobaczę za tydzień. Najwyżej zdjęcia zrobię, rachunek w kieszeń i do Kapiasa z reklamacją pojadę.

(

Czerwone buki późno zaczynają , nie ma co reklamowac , u mnie dopiero pierwsze paki pękają.
AniaDS 22:56, 03 maj 2014

Kasiu, współćzuję gradobicia, nawet nie chcę myśleć, jak Ci serce pękało w tym momencie .
Obok nas (szczęście w nieszczęściu) było to samo, zaledwie kilka km obok grad sadł tak duży, że ponoć pół dnia leżał w ogrodach, ulic nie było, tylko rwące rzeki.