Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Leśne Wzgórze

Leśne Wzgórze

Kondzio 21:59, 03 lip 2013

trawnik boski
Mathildis 22:19, 03 lip 2013

Dziękuję za peany na cześć trawnika, jak na warunki leśne jest bosssski i chyba nie mogę wymagać od niego więcej, ale ..... zdarzyło mi się widzieć już bardziej dopieszczone trawniczki.
Topola 10:00, 04 lip 2013

Wpadam pogadać, skoro nie lubisz prowadzić monologów. Jeśli potrzebujesz rosliny szybko zadarniającej, rozłogowej i ekspansywnej, to przyjrzyj się temu: podagrycznik pospolity 'Variegatum'.
zawitka 10:23, 04 lip 2013

Ja tez nie lubię prowadzić monologu ale czasami tak jest że mus .Piękny ten trawnik w lesie i podsadziłaś go już fajnie .Roślinki posadzone .Macham o ciebie ;d
Mathildis 17:25, 04 lip 2013

Topola napisał(a)
Wpadam pogadać, skoro nie lubisz prowadzić monologów. Jeśli potrzebujesz rosliny szybko zadarniającej, rozłogowej i ekspansywnej, to przyjrzyj się temu: podagrycznik pospolity 'Variegatum'.

Dzięki za wizytę
Podagrycznika już przerabiałam mieszkajac jeszcze z rodzicami - w ciągu 5 lat zajął prawie całe podszycie sadu, nawet pod orzechem się panoszył, więc ... dziękuję postoję, mam wystraczająco dużo perzu do zwalczania
Roślinom zadaraniającym mówię TAK ekspansywnym DZIĘKUJĘ NIE
Mathildis 17:25, 04 lip 2013

zawitka napisał(a)
Ja tez nie lubię prowadzić monologu ale czasami tak jest że mus .Piękny ten trawnik w lesie i podsadziłaś go już fajnie .Roślinki posadzone .Macham o ciebie ;d

Dzięki odmachuje
Mathildis 20:34, 04 lip 2013

Zdjęcia zrobione w ciągu 2 minut, po tych dwóch minutach nie było już takich efektów

JoannA 21:13, 04 lip 2013

Aniu, przybiegłam do Ciebie z zaproszeniem na leżaczek i aż mi szczęka opadłą. Ależ Ty masz cudnie i tyle się dzieje. Wiewiórki rozrabiają, ptaszki mają prawdziwy raj, własne grzybki, robaczki niekoniecznie lubię. Piękne zakątki aranżujesz. Aż zaczęłam Ci zazdrościć takiej działki z ogromnym potencjałem, zawsze o takiej marzyłam ale M się sprzeciwiał.
Zaznaczam wątek i będę Ci dopingowała w Twoich poczynaniach.
Pozdrowienia przesyłam
21:27, 04 lip 2013
Aniu przedreptałam z rewizytą i od razu zachwyciłam się...ale masz dookoła leśnych przyjaciół a jak wesoło z wiewiórkami,nic tylko leżak i obserwacja co się dzieje dookoła No i ten zapach leśny...wdychałabym całą piersią,bo ja to musze wsiąść na rower i kawałek dojechać...a Ty masz pod ręką dosłownie we własnym ogrodzie i dookoła
Podziwiam trawnik,niesamowity kolor i pomyśleć,że wśród sosen,zacieniony częściowo i taki piękny...no i powodzenia w poczynaniach ogrodowych
A o jajeczkach z gniazdek też doczytałam,hi,hi
Pozdrawiam serdecznie..
21:29, 04 lip 2013
Zapomniałabym,niesamowite zdjęcia nieba..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies