Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Leśne Wzgórze

Leśne Wzgórze

Mala_Mi 21:15, 03 kwi 2014

Fotki wiewiórek superaśne... i zrobić 3 na jednym foto to sukces.. tak potrafi tylko Bogdzia... czytałaś jej wierszyk??? Tu masz link.. po protu rewelacja.. bajka o wiewiórkach

I doszłam co to za tulipan. to CORSAGE
Madzenka 22:17, 03 kwi 2014

Mathildis napisał(a)
Ogłaszam wyniki Waszego głosowania
1. Vanilka
2. Limka
3. Silver Dollar
4. Phantom

Pinky Winky została skreślona z listy

A tak serio teraz zdecydowałam się na Vanille Fraise - mam dla niej dobre miejsce z podłączonym kropelkowym i dość dobrą ziemią..... Później chyba zdecyduję się na Phantom (dziękuję Aniu Mi za podpowiedź) bo wyczytałam, że ma mniejsze wymagania od innych hortensji, więc powinna dać radę na innym miejscu, gdzie też chętnie widziałabym hortensje. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za Wasze głosy.

Za numerem 1 i 2 też oddałabym glos. Na mojej liście jest jeszcze anabell, mam odmianę incrediball.
Nie zachwyca mnie ani grandiflora ani magical moonlight. I mam mnostwo ogrodowych ale mam inny klimat sorry taki mamy klimat...
Juzia 22:18, 03 kwi 2014

Grandiflora ponoć pachnie?
renatamama3 08:25, 04 kwi 2014

Też głosuję na 1 i 2 ,mam obie ,jeden kupiona późnym latem ,pozdrawiam Ciebie i wiewióry .
anna_g 11:02, 04 kwi 2014

Mathildis napisał(a)
Odwiedzających za brak zdjęć przepraszam - siła wyższa..... obiecuję poprawę już w ten weekend

Mam jeszcze pytanie dotyczące hortensji - może ktoś podpowie, którą wybrać?
Silver Dollar
Limelight
Pinky Winky
Vanille Fraise

A może jeszcze jakąś inną???
Proszę głosować

Osobiście głosuję za: Vanilką i Limką Pozdrawiam
anna_g 11:08, 04 kwi 2014

Ale u Ciebie fajnie Zawilce są urzekające a zdjęcia z wiewiórkami świetnie i bardzo wesołe... oj ja tu muszę częściej i dokładniej gościć
anna_g 13:27, 04 kwi 2014

Aniu Matyldo jestem właśnie na stronie 30 i bardzo mi się tutaj u Ciebie podoba Natenczas chciałam powiedzieć, że robisz bardzo ładne i ciekawe zdjęcia. U Bogdzi możemy oglądac ptaszki a u Ciebie chrabąszczyki Lubię takie zdjęcia z bliska. Twoje mi się naprawdę podobają. A te fotki nieba były niesamowite. Teraz muszę zrobić przerwę ale wrócę
Mathildis 17:46, 04 kwi 2014

Dziś był spacerek po ogrodzie z aparatem, troszkę popstrykałam i dziś wieczorkiem powrzucam, teraz idę chwaściki wyrywać, a dla Was zostawiam rabatę z duchami... jesienią, gdy kwitną wrzosy i hortensje ogrodowe jest jednak ciekawsza.... teraz jedynym kolorowym akcentem są hiacynty

Mathildis 19:35, 04 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
Matylda super

Beatko dziękuję za odwiedziny, już do Ciebie zajrzałam...
Mathildis 19:41, 04 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Fotki wiewiórek superaśne... i zrobić 3 na jednym foto to sukces.. tak potrafi tylko Bogdzia... czytałaś jej wierszyk??? Tu masz link.. po protu rewelacja.. bajka o wiewiórkach

I doszłam co to za tulipan. to CORSAGE

Aniu jak zwykle jesteś niesamowita... dziękuję za podanie nazwy...

Bajka o wiewiórach cudna, śmialiśmy się z moim synem.... chociaż wiesz moich zdjęć nie obrabiałam graficznie - naprawdę udało mi się, choć nie za dobrze, wszystkie 3 razem uchwycić

Dziś mi się przypomniała Twoja przygoda z przekopanym wężem od nawodnienia ...hmm a może to był kabel?... w każdym razie dziś też prawie mi się to udało... chociaż przyznam, że musisz mieć niemałą "parę" w tych swoich rączkach bo przeciachanie takiego węża wcale łatwe nie jest